- -
UPV
 
Préstec, renovació i reserva

cartell informació

Préstec de documents

Préstec

El PDI i el PAS de la Universitat Politècnica de València poden agafar en préstec fins a un màxim de 30 documents. El termini de préstec és de 15 dies per als llibres i 7 per a les pel·lícules i revistes, sempre que aquestes no estiguen reservades. En aquest cas, el termini es redueix a 3 dies.

El retard en la devolució implica un dia de suspensió per cada document i dia de retard a partir de la data de devolució.

Renovació

Un document pot renovar-se fins a un màxim de 4 mesos de temps (2 mesos en el cas de les pel·lícules i revistes), sempre que no tinga cap reserva i que no tingues cap suspensió ni tinga documents amb el termini de devolució vençut.

Els préstecs es renoven de manera automática 2 dies abans de la data de venciment si el llibre compleix les condicions per a ser renovat. Si no pot ser renovat, rebràs un correu d'avís de devolució.

Reserva

Si un document està prestat, se’n pot fer una reserva. La Biblioteca enviarà un correu electrònic a la persona interessada quan el llibre hi estiga disponible. El termini per a recollir el llibre al mostrador de préstec és de 2 dies laborables.

A més a més, tens la possibilitat de fer una reserva a través de PoliBuscador d'un exemplar disponible en qualsevol biblioteca del campus de Vera, de Gandia o d’Alcoi i sol·licitar la biblioteca de recollida que preferisques.

Els llibres amb ubicació “Dipòsit” han de reservar-se encara que no estiguen prestats. En general se serveixen el mateix dia; quan estiguen llestos per a recollir, l'usuari rebrà un correu indicant-li que ja pot passar pel mostrador, com en el cas de les reserves.

Per a més informació caldrà adreçar-se a La biblioteca respon.

També es poden consultar les Preguntes freqüents o acudir als nostres mostradors de préstec i informació.

Préstec de llarga durada

El personal docent i investigador pot sol·licitar en préstec materials de les Biblioteques UPV durant un curs acadèmic (fins al 30 de juny). Per això, és necessari presentar en la Biblioteca que contenga els fons, aquest formulari de petició. L'autorització del préstec estarà subjecta a criteris com nombre d'exemplars, nombre d'usos, etc.

Aquest préstec també es pot autoritzar per al personal adscrit a altres entitats, com Serveis UPV.

Cabines d’estudi en grup

La major part de les biblioteques de la UPV disposa del servei de préstec de cabines d’estudi, destinades a les persones que necessiten treballar en grup (mínim dues persones). Per a sol·licitar aquest préstec, només cal passar pel mostrador de la Biblioteca corresponent. En aquest enllaç trobareu més informació sobre els espais de treball en grup disponibles. La sala polivalent (primera planta) de la Biblioteca Central disposa d’una aula taller, un espai amb recursos tecnològics per a facilitar al professorat dur a terme xarrades, tallers formatius a estudiants, videoconferències, etc.


Per a més informació dirigeix-te a La biblioteca respon

També pots consultar els Tipus de préstec i les Preguntes freqüents sobre préstec.


EMAS upv