- -
UPV
 

Estudia en la millor tecnològica d'Espanya

La UPV ofereix 4.495 places per al curs 2018-2019, distribuïdes en 46 graus i dobles graus

[ 08/06/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV), millor tecnològica d'Espanya segons el rànquing de Xangai, ofereix 4.495 places per al curs 2018-2019, distribuïdes en 46 graus i dobles graus.

Com a novetat, a més, la UPV ofereix a partir del pròxim curs la possibilitat de garantir l'accés al màster associat al grau triat. D'aquesta manera, i sense que la realització del citat màster siga obligatòria, tots aquells que ho desitgen poden registrar-se directament en el grau i el màster de manera conjunta a través dels programes consecutius.


La UPV, líder de les tecnològiques espanyoles, número 1 de totes les universitats valencianes i una de les 200 millors del món en la branca d'Enginyeria


Amb un prestigi avalat per tots els principals rànquings d'universitats del món, la UPV està considerada pel més important de tots, l'elaborat per la Universitat Jiao Tong de Xangai (ARWU), com la millor politècnica d'Espanya, la número 1 de totes les universitats valencianes i, per cinquè any consecutiu, una de les 200 millors del planeta en la branca d'Enginyeria.


Entre les 100 millors universitats del món tant en Matemàtiques com en Química

El mateix ARWU, en la classificació per matèries, reconeix la UPV com a elit internacional en Matemàtiques, Química i Informàtica. No en va, la situa entre les 100 millors universitats del món en les dues primeres, i en el lloc 150 en Informàtica.


Reconeguda internacionalment per tots els rànquings de primer nivell


Però no sols el rànquing de Xangai considera la UPV una de les millors del món. També els altres dos principals rànquings, el QS i THE, avalen el nivell docent de la UPV. Així, el QS World University Ranking, elaborat per la consultora Quacquarelli Symonds, situa la UPV entre les 310 millors universitats del món en la seua recentment publicada última edició (la seua millor marca històrica), en la que a més és l'única valenciana en el top 500.


El propi QS, en la seua classificació per matèries, destaca la UPV com una de les cent universitats més prestigioses a nivell internacional en Agricultura i Ciències Forestals, i la inclou entre les 150 millors en 4 disciplines més: Arquitectura, Art i Disseny, Enginyeria Química i Enginyeria Civil..


Per la seua banda, el rànquing mundial de la revista Times Higher Education (THE), indicador que cerca assenyalar les institucions emergents del present amb un gran potencial de futur, situa la UPV entre les 150 millors universitats del món menors de 50 anys.


Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv