- -
UPV
 

UPV-Clínic

La UPV i l'INCLIVA signen un conveni per a impulsar conjuntament la innovació en l'àmbit de la salut

[ 18/04/2024 ]

El rector de la Universitat Politècnica de València (UPV), José Esteban Capilla Romá, i el director gerent de l'Institut d'investigació Sanitària INCLIVA, de l'Hospital Clínic Universitari de València, Vicente de Juan, han signat un conveni per a la posada en marxa del Programa UPV-Clínic, que preveu actuacions de col·laboració multidisciplinària entre el personal investigador de totes dues entitats per a impulsar la innovació en l'àmbit de la salut.

A través d'aquest Programa, es promourà la interacció del personal investigador adscrit a la UPV i a l’INCLIVA mitjançant iniciatives de diferent índole i ajudes econòmiques per a la posada en marxa de projectes de cooperació en recerca i innovació biotecnològica.

En aquest sentit, es facilitaran trobades entre el personal de recerca de totes dues institucions, per a posar en contacte grups amb interessos i afinitats comuns, a fi de fomentar aliances que puguen derivar en projectes col·laboratius conjunts. Així, s'organitzaran tallers de cocreació per a la generació i l’intercanvi d'idees sobre projectes entorn de reptes clínics i tecnologies avançades utilitzant una metodologia que facilita la innovació cooperativa.

A més, es fomentarà la participació de personal investigador de l'INCLIVA i la UPV en projectes i programes de recerca, desenvolupament i innovació, i també en col·laboració amb altres entitats; i s'impulsaran convocatòries d'ajudes per a la realització projectes de cooperació en investigació traslacional, com també d'activitats preparatòries per a projectes de cooperació en investigació biotecnològica.

La primera convocatòria, dotada amb 80.000 euros

La duració del conveni és de quatre anys, i es pot prorrogar, de manera expressa per les parts, per períodes d'igual duració. En qualsevol cas, biennalment les parts subscriuran la corresponent convocatòria del programa. La I convocatòria del Programa UPV-Clínic eixirà abans de l'estiu i està dotada amb 80.000 euros per a projectes d'R+D+I conjunts.

La UPV promou el Programa UPV-Clínic des de l'Oficina de Transferència de Coneixement UPV-Innovació i del Servei de Promoció i Suport a la Investigació, Innovació i Transferència (i2T). Aquestes unitats de la Universitat Politècnica de València han facilitat la signatura del conveni amb l’INCLIVA per a impulsar la innovació en salut.

Més informació

Notícies destacades


Fins a 900€ per estudiant Fins a 900€ per estudiant
La UPV posa en marxa la seua convocatòria d'ajudes d'acció social per al present curs acadèmic
Lluita contra el ciberassetjament sexual a menors Lluita contra el ciberassetjament sexual a menors
La UPV ha organitzat el congrés internacional Enfocaments Interdisciplinaris per a la Protecció de la Infància en Internet, del projecte d'investigació Stoponsexgroom
Edicions Maior: 25 anys Edicions Maior: 25 anys
La UPV exhibeix una selecció excepcional de la històrica galeria balear, referència internacional de la gràfica contemporània
QS rànquings per matèries QS rànquings per matèries
La UPV, reconeguda com a millor universitat d'Espanya per a estudiar tant Enginyeria Agroalimentària i Forestal com Art i Disseny
Activa el teu futur Activa el teu futur
El CFP organitza tallers, ponències i activitats per a donar a conèixer els títols propis de la UPV
Èxit de la nova edició del Fòrum d'Ocupació del campus de Gandia Èxit de la nova edició del Fòrum d'Ocupació del campus de Gandia
Més de 300 joves han assistit a la fira de l'ocupació, que ha reunit 44 entitats amb un centenar d'ofertesEMAS upv