- -
UPV
 

QS World University Rankings

La UPV, entre les 100 millors universitats del món en Agricultura i Ciències Forestals, i en el top 150 en quatre disciplines més

[ 28/02/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) és una de les cent millors universitats del món en Agricultura, segons afirma l'última edició del QS World University Rànquings per matèries -un dels tres indicadors més prestigiosos del món al costat de l'ARWU (Xangai) i el THE- publicat avui dimecres.

Així mateix, pel que fa a l'edició de l'any anterior, la UPV millora en 5 de les 13 disciplines en les quals apareix com a referent internacional, mentre que en les 8 restants es manté en idèntica posició.

Gran pujada en Enginyeria Mecànica


En aqueixa millora, destaca fonamentalment Enginyeria Mecànica, disciplina en la qual la UPV puja 100 llocs respecte a l'any passat, situant-se entre les 150 millors universitats de l'àmbit internacional. A més d'en aquesta branca de l'enginyeria, la UPV entra també en aquest top 150 en altres 4 disciplines més: Arquitectura, Art i Disseny, Enginyeria Química i Enginyeria Civil.


El rànquing QS destaca igualment el lideratge de la UPV en Enginyeria Elèctrica, Electrònica i de Telecomunicacions, Ciències Ambientals, i Estadística, en les quals aconsegueix situar-se entre les 200 millors universitats del món. En Ciència de Materials està entre les 250 més destacades; en Informàtica i Física se situa en el top 300; i en Matemàtiques, entre les 350 més importants.


En global, la UPV es reafirma com una de les universitats de referència en 13 de les 48 disciplines analitzades en aquesta última edició QS World University Rànquings per matèries.


Millora en 5 disciplines


Respecte a l'any anterior, a més de la pujada de 100 llocs en Enginyeria Mecànica, la UPV millora els seus resultats en quatre disciplines més -50 llocs respecte a l'any anterior en totes elles. En concret es tracta d'Informàtica, Enginyeria Elèctrica, Electrònica i de Telecomunicacions, Ciències Ambientals, i Física.


En aquesta última edició, el QS World University Rànquings per matèries ha classificat un total de 1130 universitats de 151 països.


5 grans àrees de coneixement


Elaborat per Quacquarelli Symonds, el present rànquing avalua el treball de les universitats en cinc grans àrees del coneixement: Arts i Humanitats, Enginyeria i Tecnologia, Ciències de la Vida i Medicina, Ciències Naturals, i Ciències Socials i Gestió Empresarial.


Per a elaborar la classificació, QS analitza diferents paràmetres relacionats amb la producció científica, el prestigi de les universitats tant per al món acadèmic com a empresarial, la projecció internacional i el compromís amb l'ensenyament.


Més informació

Notícies destacades


Amb la seua barraca valenciana sostenible Amb la seua barraca valenciana sostenible
Azalea UPV, equip integrat per 43 estudiants de 16 titulacions, a punt per a l'assalt a la Solar Decathlon Europe
QS World University Rankings QS World University Rankings
La UPV, millor universitat espanyola en Enginyeria Química i Agricultura i Ciències Forestals
Ja és 12è a nivell mundial Ja és 12è a nivell mundial
L'FSUPV Team prossegueix el seu ascens meteòric: tercer millor equip europeu i únic espanyol de combustió dins dels 200 millors internacionals
En Parc Sagunt En Parc Sagunt
Zeleros i la UPV construiran una pista per a provar els prototips d'Hyperloop en condicions reals de pressió
Setciències Setciències
Nous capítols del programa de divulgació científica per als més menuts produït per UPV TV
Tribut a Margarita Salas Tribut a Margarita Salas
La façana del Rectorat de la UPV ja llueix el primer mural interactiu de Dones de Ciència, obra de Lula Goce

EMAS upv