- -
UPV
 

QS World University Rankings

La UPV, entre les 100 millors universitats del món en Agricultura i Ciències Forestals, i en el top 150 en quatre disciplines més

[ 28/02/2018 ]

La Universitat Politècnica de València (UPV) és una de les cent millors universitats del món en Agricultura, segons afirma l'última edició del QS World University Rànquings per matèries -un dels tres indicadors més prestigiosos del món al costat de l'ARWU (Xangai) i el THE- publicat avui dimecres.

Així mateix, pel que fa a l'edició de l'any anterior, la UPV millora en 5 de les 13 disciplines en les quals apareix com a referent internacional, mentre que en les 8 restants es manté en idèntica posició.

Gran pujada en Enginyeria Mecànica


En aqueixa millora, destaca fonamentalment Enginyeria Mecànica, disciplina en la qual la UPV puja 100 llocs respecte a l'any passat, situant-se entre les 150 millors universitats de l'àmbit internacional. A més d'en aquesta branca de l'enginyeria, la UPV entra també en aquest top 150 en altres 4 disciplines més: Arquitectura, Art i Disseny, Enginyeria Química i Enginyeria Civil.


El rànquing QS destaca igualment el lideratge de la UPV en Enginyeria Elèctrica, Electrònica i de Telecomunicacions, Ciències Ambientals, i Estadística, en les quals aconsegueix situar-se entre les 200 millors universitats del món. En Ciència de Materials està entre les 250 més destacades; en Informàtica i Física se situa en el top 300; i en Matemàtiques, entre les 350 més importants.


En global, la UPV es reafirma com una de les universitats de referència en 13 de les 48 disciplines analitzades en aquesta última edició QS World University Rànquings per matèries.


Millora en 5 disciplines


Respecte a l'any anterior, a més de la pujada de 100 llocs en Enginyeria Mecànica, la UPV millora els seus resultats en quatre disciplines més -50 llocs respecte a l'any anterior en totes elles. En concret es tracta d'Informàtica, Enginyeria Elèctrica, Electrònica i de Telecomunicacions, Ciències Ambientals, i Física.


En aquesta última edició, el QS World University Rànquings per matèries ha classificat un total de 1130 universitats de 151 països.


5 grans àrees de coneixement


Elaborat per Quacquarelli Symonds, el present rànquing avalua el treball de les universitats en cinc grans àrees del coneixement: Arts i Humanitats, Enginyeria i Tecnologia, Ciències de la Vida i Medicina, Ciències Naturals, i Ciències Socials i Gestió Empresarial.


Per a elaborar la classificació, QS analitza diferents paràmetres relacionats amb la producció científica, el prestigi de les universitats tant per al món acadèmic com a empresarial, la projecció internacional i el compromís amb l'ensenyament.


Més informació

Notícies destacades


ARWU 2018 ARWU 2018
La UPV, millor politècnica d'Espanya segons l'indicador d'universitats més prestigiós del món
ABET, EUR-ACE o Euro-Inf ABET, EUR-ACE o Euro-Inf
37 títols impartits per la Universitat Politècnica de València han rebut l'acreditació internacional de qualitat
Top 5 a Europa Top 5 a Europa
La UPV rebrà prop de 2000 alumnes d'intercanvi durant el curs 2018-19
Be More 3D Be More 3D
L'empresa emergent de la UPV presenta la primera casa d'Espanya construïda in situ amb una impressora 3D
QS World University Ranking QS World University Ranking
La UPV obté la millor classificació de la seua història en un dels tres indicadors universitaris més prestigiosos del món
Cursos massius oberts online Cursos massius oberts online
La UPV, primera universitat de parla hispana a superar el milions d'inscripcions en edX

EMAS upv