- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
03/05/17
Noticia
L’SPNL informa: Agenda d’Expertes

L'Agenda d'Expertes es configura com una eina de visibilització de les professionals i expertes valencianes en tots els camps acadèmics i professionals.

La UPV, a través del Vicerectorat de Responsabilitat Social, Cooperació i Esport - Unitat d'Igualtat participa en la iniciativa "Agenda d'Expertes" impulsada per la Unió de Periodistes amb la col·laboració de l'Institut de les Dones.

L'Agenda d'Expertes es configura com una eina de visibilització de les professionals i expertes valencianes en tots els camps acadèmics i professionals (PDI, PI, PAS) que vulguen adherir-se a aquesta iniciativa. La finalitat és constituir una base de dades amb rang de font documental per a professionals de la comunicació que podran recórrer a aquestes expertes per a una informació objectiva en què la dona és partícip activa de l'explicació i comprensió dels processos individuals i socials reflectits en els mitjans de comunicació. Per a això, cada interessada donarà d'alta el seu perfil a https://agendadexpertes.es/formulari.

L'organització Unió de Periodistes assumeix la tasca de la traducció al valencià dels perfils que siguen introduïts en castellà.

Més informació: Agenda d’Expertes

Font: Vicerectorat de Responsabilitat Social, Cooperació i Esport


EMAS upv