- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

RegulationsCourses and other Training

Exams for Accreditation

Competence for Teaching

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

 
18/02/19
News
El Colˇlegi Parroquial Sant Josep, de Tavernes de la Valldigna, representarā la UPV en la Lliga de Debat de Secundāria i Batxillerat

L’equip de la Valldigna va guanyar la fase local que va tenir lloc del 7 al 9 de febrer.

La fase local de la UPV, realitzada al Paranimf del Campus de Vera els dies 7, 8 i 9 de febrer, va finalitzar amb la classificació del Col·legi Parroquial Sant Josep de Tavernes de la Valldigna (la Safor) com a representant d’aquesta universitat en la fase final de la Lliga de de Debat de Secundària i Batxillerat (LDSB) de la Xarxa Vives, que tindrà lloc del 3 al 5 d’abril a la Universitat Abat Oliba CEU.

Aquesta activitat, que organitza la Xarxa Vives des de l’any 2014, consta de dues fases. En les fases locals classificatòries, els equips d’estudiants de 4t d’ESO, 1r i 2n de batxillerat d’edats compreses entre 15 i 18 anys, dels centres assignats a les universitats que participen en la competició, competeixen en una mateixa universitat.

Els equips guanyadors passen a la fase final, en la qual representen les universitats. Tant en la fase local com en la final el tema dels debats és «Calen les fronteres entre països?».

En la fase local de la UPV el Col·legi Parroquial Sant Josep, de Tavernes de la Valldigna (la Safor), compost per Núria Martínez, Guillem Salom, Eloy Llàcer, Álvaro Manclús, Carlos Ferrando i Rosana Chover (capitana), va guanyar en la final a l’equip de l’IES Pere Boïl, de Manises (l’Horta Oest).

L’acte va finalitzar amb unes breus paraules de Rosa Puchades,  vicerectora de Responsabilitat Social i Cooperació; Joan Cortés, coordinador  de la Ribera d’Escola Valenciana, i Francesc Balanzà, cap dels jutges, agraint la participació i la labor dels centres i l’alumnat.

A la UPV, a més dels dos equips de la final, es van presentar els instituts IES Sivera Font (Canals), IES Gonzalo Anaya (Xirivella), IES Clara Campoamor (Alaquàs) i IES Marc Ferrer (Sant Francesc de Formentera).

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat permet als estudiants millorar les habilitats comunicatives i les competències transversals per a la vida acadèmica i professional futures, pel fet de treballar continguts de forma dinàmica i participativa. En aquest sentit, les habilitats de comunicació no verbal, la recerca d’informació, l’anàlisi d’una temàtica concreta i, sobretot, el treball en equip, generen un espai de formació i aprenentatge excepcional. Així mateix, els professors disposen mitjançant la participació en l’activitat d’una innovadora eina docent que, d’una banda, augmenta la visibilitat dels resultats de la seua tasca docent i, d’altra, permet l’intercanvi d’experiències amb altres professors.


EMAS upv