- -
UPV
 
Activitats culturals

La difusió cultural és un dels objectius de qualsevol biblioteca amb vocació pública. En el cas de la Biblioteca UPV, aquesta voluntat cultural es materialitza en la col·lecció, en la qual, tot i que la major part és tècnica, també n’hi ha una part d’oci amb novel·les, còmics o cinema.

També es manifesta el nostre suport a la cultura en les iniciatives i activitats que duem a terme. Per exemple, tenim un blog de literatura (Connecta’t a la lectura), en el qual vos convidem a participar, i som membres actius de la iniciativa BookCrossing.

El Dia del Llibre és la principal activitat de caràcter cultural que organitzem. Es programen actes als tres campus al voltant del 23 d’abril, intentem oferir cada any alguna activitat diferent, sempre lligada a l’ampli món del llibre.

Biblioteca com a espai per a la cultura

La Biblioteca Central ofereix a la comunitat universitària l’espai d’entrada, amb un milió de visites a l’any, per a activitats de contingut cultural o de compromís social.

Qui estiga interessat a fer exposicions o actes similars només ha de posar-se en contacte amb la Biblioteca per a confirmar la disponibilitat de l’espai i organitzar la logística, per mitjà del correu electrònic secretariatecnica@bib.upv.es

La Biblioteca de Belles Arts ofereix a la comunitat universitària vitrines, taules i espai interior per a tot tipus d’activitats culturals, principalment exposicions de l’alumnat o de les assignatures dels diferents graus i màsters.

Si hi esteu interessats, podeu posar-vos en contacte amb la Biblioteca de Belles Arts mitjançant correu electrònic fcollado@bib.upv.es per a acordar les dates i condicions. Podeu consultar les exposicions que s’hi han fet fins ara en el compte de flickr de la Biblioteca de Belles Arts.

També ens pots sol·licitar una visita guiada a qualsevol de les nostres biblioteques.


Per a més informació dirigeix-te a Policonsulta.


EMAS upv