- -
UPV
 
Setmana d'Accés Obert 2012

La Setmana d'Accés Obert se celebra de manera internacional en el mes d'octubre, aquest any sota el lema Aprendre. Compartir. Avançar, la setmana del 22 al 28, i la Biblioteca de la Universitat Politècnica de València vol unir-se a aquest esdeveniment com una forma de promocionar l'accés obert amb diverses activitats: la presentació de PoliPapers, la posada en marxa del bloc PoliScience i la realització de diversos tallers.

Els tallers tindran lloc en l'aula de formació de la biblioteca el dijous 25 d'octubre amb una durada de 45 minuts (una hora amb les preguntes). El material dels tallers estarà a disposició de la comunitat universitària la major brevetat possible a través del bloc PoliScience.

Creiem que aquests tallers poden ser de l'interés de la comunitat universitària i esperem la vostra participació i difusió de la Setmana de l'Accés Obert en la Universitat Politècnica de València.

A través de l'enllaç del títol s'accedeix a la informació concreta del curs i per a la inscripció.

10.30-11.30 Qué es el Acceso Abierto

11.30-12.30 RiuNet: Repositorio Institucional de la UPV

12.30-13.30 Propiedad intelectual en el Open Access

13.30-14.30 Publicar en la UPV

16.00-17.00 Publica y se visible

La inscripció es va tancar el dimarts 23. Els tallers podran seguir-se també per tele-docència accedint a https://connect8.upv.es/biblioteca. Una volta en el portal hi ha que seleccionar la primera opció, entrar com a invitat posant el nom propi i a continuació donar-li a Entrar en la Sala.

Per a més información: biblioteca.digital@bib.upv.es


EMAS upv