- -
UPV
 
RiuNet

Riunet

RiuNet és el Repositori Institucional de la Universitat Politècnica de València - UPV, gestionat per la Biblioteca, l'objectiu és oferir accés a Internet a la producció científica, acadèmica i corporativa de la comunitat universitària amb la finalitat d'augmentar la seva visibilitat i fer-la accessible i preservable.

RiuNet respon al compromís de la Universitat en el marc de la Iniciativa pel Accesso Obert de Budapest, amb el moviment d'accés obert al coneixement adquirit amb la seua adhesió a la Declaració de Berlín i la seua Política institucional sobre Accés Obert.

RiuNet està pensat perquè la Comunitat universitària arxivi la seva producció, personal o institucional, en el dipòsit. Les col · leccions estan formades per diferents tipus de documents, com a objectes d'aprenentatge (Polimedia, Laboratoris virtuals i articles docents), tesis doctorals, articles de revistes, mapes, treballs acadèmics, treballs creatius, fons patrimonial, material docent, multimèdia, producció institucional, revistes electròniques i actes de congressos.

Si desitja dipositar algun document en RiuNet, pose's en contacte amb la unitat de Documentació Científica de la Biblioteca, riunet@bib.upv.es, telèfon 34 96 387 70 85 ext. 78854.


Per a més informació dirigeix-te a La biblioteca respon


EMAS upv