- -
UPV
 
Sesiones de Formación

sala de formación

El Servei de Biblioteca i Documentació Científica ofereix diverses activitats per a donar a conèixer i aprofundir en els recursos i serveis que la Biblioteca posa a la disposició de la comunitat universitària.

Si vols conèixer les sessions de formació actualment programades, consulta el nostre calendari de cursos de formació.

Sessions introductòries: Per a donar a conèixer als nous alumnes la biblioteca i el funcionament general dels seus serveis. Inclouen a més Jornades d'Acollida a nous alumnes, Acollida a Erasmus i Visites guiades.

Sessions de formació temàtiques: Sessions especialitzades en una determinada base de dades o en recursos i serveis específics d'informació per àrees temàtiques. Tant per a alumnes com per a professors, es realitzen amb la col·laboració de l'ICE i CFP.

Sessions de formació a la carta: Sessions en l'aula a petició d'un docent per als seus alumnes sobre un tema d'interès. Si estàs interessat a sol·licitar una sessió, envia'ns un correu a formacion@bib.upv.es. La informació que necessitem es troba al següent formulari.

Autoformació: La biblioteca elabora vídeos tutorials, i guies i ajudes amb recursos organitzats de manera temàtica i que són d'interés (Coneix la biblioteca, Com buscar informació, ...)

Si necessites més informació, La biblioteca respon o formacion@bib.upv.es

Els cursos programats són:

Curs Destinataris Data Hora Lloc
Manual bàsic per a investigadors: Qui cita els meus articles, on i com publicar els resultats de les meues investigacions Comunitat universitària Formació contínua On-line


Per a més informació dirigeix-te a La biblioteca respon


EMAS upv