- -
UPV
 
Colecciones


FONS BIBLIOGRÀFIC

La major part del fons de la Biblioteca de l'ETS d'Enginyeria del Disseny és de lliure accés. Està organitzat per matèries i arreplega la bibliografia especialitzada necessària per a les titulacions que s'imparteixen en aquesta escola. A cada matèria li correspon un armari (prestatgeria o conjunt de prestatgeries que agrupen els llibres de la mateixa matèria).

La dada clau per a localitzar un llibre és el codi anomenat "signatura". En aquest s'indica la biblioteca, l'armari i l'ordre seqüencial del llibre en l'armari, per exemple P 3-57/254:

Biblioteca

Armario

Orden secuencial

P

3-57

/

254

La Biblioteca disposa d'un dipòsit i altres dependències d'accés tancat, en les quals es guarden Projectes Final de Carrera, Obres Antigues, Butlletins, part de la nostra hemeroteca (accés lliure només als 5 últims anys) i la donació del professor Pedro Coca. Tota la col·lecció pot ser localitzada a través del Polibuscador. Es poden consultar els documents que no es troben a la biblioteca a través de les reserves o preguntant al mostrador.

Actualment, el nostre fons el componen unes 30.000 monografies.

Recorda que per a localitzar la informació que necessites pots consultar el Polibuscador des de qualsevol dels ordinadors de la biblioteca.

Consulta la disposició dels armaris.

tornar a l’inici

Més que tècnica...

Encara que la biblioteca està especialitzada en documentació i recursos d'informació en enginyeria mecànica, elèctrica, electrònica, enginyeria aeroespacial i disseny industrial i de producte, també comptem amb altres fons per a l'oci i el desenvolupament humà i la cultura.

Ací pots veure una selecció:

Idiomes

En la biblioteca de l'ETSID pots trobar una col·lecció de materials d'idiomes per a millorar el teu nivell, preparar la teua estada a l'estranger o presentar-te als exàmens de certificació. Tenim llibres d'estudi per nivells, cuaderns d'exercicis, gramàtiques...

Pots veure la nostra selecció i reservar els que t'interessen o veure la col·lecció completa a l'armari 0-40 de la biblioteca.

També disposes d'una ampla col·lecció de diccionaris per ajudarte amb les teues tasques, i trobaràs encara més a l'armari O-G.

Literatura

Coneix noves històries, descobreix alguns clàsics, endinsa't en apasionants experiències i aventures...

Pots veure la nostra selecció de títols i reservar els que t'interesen o descobrir-los tots a l'armari 0-32 de la biblioteca.

Divulgació

Descobreix una infinitat de curiositats de la ciència, la tecnologia o la geografia...

Tria algun títol de la nostra selecció o perd-te en l'armari 7-3 de la biblioteca.

Guies de viatje

Prepara les pròximes vacances, organitza el teu Erasmus, gaudeix dels imprescindibles de la ciutat que tant t'agrada o de les millors rutes en la natura.

Ací tens algunes propostes, troba'n més a l'armari 6-21 de la biblioteca.

Bibliografia recomanada

A la biblioteca de l'ETSID tenim el compromís de comptar almenys amb un exemplar dels llibres recomanats pels professors a les seues assignatures.

Pots localitzar la bibliografia d'una assignatura pel títol o codi seleccionant "bibliografia d'assignatures" a la cerca avançada de Polibuscador.

Consulta el video d'ajuda.

Ací tens l'enllaç a la bibliografia recomanada per titulacions de l'ETSID. Selecciona l'assignatura del teu interés als filtres de la dreta en Polibuscador.

Bibliografia de Graus:

Bibliografia de Màsters:

tornar a l’inici


TREBALLS ACADÈMICS

En la Biblioteca tenim depositats part dels PFC llegist a l'Escola. Els treballs acadèmics es localitzen consultant el Polibuscador, delimitant la cerca per treballs acadèmics.

Per a consultar els PFC de l'ETSID és necessari el permís exprés i per escrit de l'autor.

Els treballs acadèmics depositats en RIUNET en accés obert es poden consultar lliurement:


HEMEROTECA

La Biblioteca de l'ETSID, disposa d'una xicoteta Hemeroteca en la que es troben les coleccions de revistes del Centre, tant subscripcions com donacions.

Actualment disposem d'uns 68 títols de revista.

El catàles de revistes es pot consultar des del Polibuscador, delimitant la cerca per revistes.

Pots consultar el contingut dels últims números rebuts a la biblioteca en la secció "Sumaris revistes" de la nostra web.


POLIBUSCADOR

Polibuscador és el cercador bibliogràfic de la UPV. Amb un llenguatge natural i un mètode de cerca tipo Google, el Polibuscador, des d'una única caixa de cerca, et dóna accés a múltiples recursos: catàleg UPV, Riunet (repositori institucional de la UPV), Primo Central, bases de dades, etc.

El Polibuscador és també l'interfície dels serveis personalitzats de la biblioteca, i et permiteix: renovar préstecs, reservar documents prestats, solicitar la compra de nous exemplars...

tornar a l’inici


EMAS upv