- -
UPV
 
Coleccions


FONS BIBLIOGRÀFIC

La major part del fons de la Biblioteca de l'ETS d'Enginyeria del Disseny és de lliure accés. Està organitzat per matèries i arreplega la bibliografia especialitzada necessària per a les titulacions que s'imparteixen en aquesta escola. A cada matèria li correspon un armari (prestatgeria o conjunt de prestatgeries que agrupen els llibres de la mateixa matèria).

La dada clau per a localitzar un llibre és el codi anomenat “signatura”. En aquest s'indica la biblioteca, l'armari i l'ordre seqüencial del llibre a l'armari, per exemple P 3-57/254:

Biblioteca

Armari

Ordre seqüencial

P

3-57

/

254

La Biblioteca disposa d'un dipòsit i altres dependències d'accés tancat, en les quals es guarden Projectes Final de Carrera, Obres Antigues, Butlletins, part de la nostra Hemeroteca (accés lliure només als 5 últims anys) i la donació del professor Pedro Coca. Tota la col·lecció pot ser localitzada a través del Polibuscador. Es poden consultar els documents que no es troben a la biblioteca a través de les reserves o preguntant al taulell d'informació.

Actualment, el nostre fons bibliogràfic està compost per unes 30.000 monografies.

Recorda que per a localitzar la informació que necessites podràs consultar el Polibuscador des de qualsevol dels ordinadors de la biblioteca.

Consulta la disposició dels armaris.


TREBALLS ACADÈMICS

A la Biblioteca tenim dipositats part dels PFC llegits en aquesta Escola. Els Treballs acadèmics es localitzen consultant el Polibuscador, i delimitant la cerca per treballs acadèmics.

Només es podran consultar els treballs acadèmics depositats a RIUNET.


HEMEROTECA

La Biblioteca de l'ETSID, disposa d'una xicoteta Hemeroteca en la qual es troben dipositades les col·leccions de revistes del Centre, tant siguen subscripcions com donacions.

Actualment es disposa d'uns 68 títols de revista.

El catàleg de revistes es pot consultar des del Polibuscador, delimitant la cerca per revistes.

Pots consultar el contingut dels últims números rebuts en la biblioteca en aquest enllaç i en la secció “Sumaris revistes” del web.


POLIBUSCADOR

Polibuscador és el cercador bibliogràfic de la UPV. Amb un llenguatge natural i un mètode de cerca tipus Google, el Polibuscador t'ajuda a descobrir informació. Des d'una única caixa de cerca, et dóna accés a múltiples recursos: Catàleg UPV, Riunet (Repositori institucional de l'UPV), Primo Central, bases de dades, etc...

El Polibuscador és també la interfície dels serveis personalitzats de la biblioteca, i et permet: renovar préstecs, reservar documents, sol·licitar la compra de nous exemplars...


EMAS upv