- -
UPV
 
Colecciones

FONS BIBLIOGRÀFIC

La major part del fons de la Biblioteca de l'ETS d'Enginyeria del Disseny és de lliure accés. Està organitzat per matèries i arreplega la bibliografia especialitzada necessària per a les titulacions que s'imparteixen a aquesta escola. A cada matèria li correspon un armari (prestatgeria o conjunt de prestatgeries que agrupen els llibres de la mateixa matèria).

La dada clau per a localitzar un llibre és el codi anomenat “signatura”. En aquest s'indica la biblioteca, l'armari i l'ordre seqüencial del llibre a l'armari, per exemple P 3-57/254:

Localització

Armari

Ordre seqüencial

P

3-57

/

254

La Biblioteca disposa d'un dipòsit i altres dependències d'accés tancat, en les quals es guarden Projectes Final de Carrera, Obres Antigues, Butlletins, part de la nostra Hemeroteca (accés lliure només als 5 últims anys) i la donació del professor Pedro Coca. Tota la col·lecció pot ser localitzada a través del Polibuscador. Es poden consultar els documents que no es troben a la biblioteca a través de les reserves o preguntant al taulell d'informació.

Actualment, el nostre fons bibliogràfic està compost per unes 30.000 monografies.

Recorda que per a localitzar la informació que necessites podràs consultar el Polibuscador des de qualsevol dels ordinadors de la biblioteca.

Consulta la disposició dels armaris.


TREBALLS ACADÈMICS

A la Biblioteca tenim dipositats part dels PFC llegits a aquesta Escola. Els Treballs acadèmics es localitzen consultant el Polibuscador, delimitant la cerca per treballs acadèmics.

Sols es poden consultar els treballs acadèmics depositats a RIUNET.


HEMEROTECA

La Biblioteca de l'ETSED, disposa d'una xicoteta Hemeroteca a la qual es troben dipositades les col·leccions de revistes del Centre, tant siguen subscripcions com donacions.

Actualment es disposa d'uns 68 títols de revista.

El catàleg de revistes es pot consultar des del Polibuscador, delimitant la cerca per revistes.


POLIBUSCADOR

Polibuscador és el cercador bibliogràfic de l'UPV. Amb un llenguatge natural i un mètode de cerca tipus Google, el Polibuscador t'ajuda a descobrir informació. Des d'una única caixa de cerca, et dóna accés a múltiples recursos: Catàleg UPV, Riunet (Repositori institucional de l'UPV), Primo Central, bases de dades, etc...

El Polibuscador és també ara la interfície dels serveis personalitzats de la biblioteca,i et permet: renovar préstecs, reservar documents prestats, sol·licitar la compra de nous exemplars...


EMAS upv