- -
UPV
 
Inici UPV :: Altres

Targeta UPV

Campanya de emissió de la TUI (Targeta Universitària Intel·ligent) 

La campanya de emissió de targetes TUI (Targeta Universitària Intel·ligent) de la UPV per al curs 2019-2020 es realitzarà:


  • Als alumnes del campus de Vera de forma instantània a través dels punts d'emissió que s'establisquen. Començarà el 4 de setembre de 2019
  • Als alumnes dels campus de Gandia i Alcoi, quan reben un correu electrònic en el qual se'ls indicarà on i quan recollir-la.

Cada alumne tindrà la seua informació actualitzada en la intranet (a l'apartat "Targeta UPV") i/o li arribarà un correu electrònic, que li indicarà els passos a seguir.L'acreditació de la UPV es diu targeta universitària intel·ligent (TUI) i serveix per a identificar els titulars com a membres de la comunitat. És de color beix i inclou les dades de la persona usuària, la fotografia, la relació que manté amb la institució (és a dir, si es tracta d'alumnat, PDI, PAS...) i la vigència de l'acreditació. El revers conté, a més, un espai per a la signatura.


La TUI està equipada amb diversos dispositius: sistema Mifare (tecnologia de proximitat), codi de barres, codi QR, banda magnètica i microxip, que permet incorporar el certificat electrònic. Encara que és fruit d'un conveni amb el banc Santander, la TUI no funciona com a targeta bancària, així que no pot prestar serveis financers.


La UPV imprimeix, a més, una altra acreditació, anomenada targeta pròpia, que és de color roig i està dotada de tecnologia de proximitat i codi de barres. Aquesta acreditació s'ofereix només a les persones vinculades amb la UPV per un període curt de temps.


L'Oficina d'Acreditacions (que depèn de l'Àrea de Comunicació) és la unitat administrativa encarregada de coordinar les emissions de les targetes a la UPV. No obstant això, hi ha nombroses entitats de la UPV que s'ocupen d'atendre i tramitar les sol·licituds dels diferents col·lectius.


Si vols conèixer més dades relacionades amb la targeta UPV, pots consultar l'enllaç següent. Entre altres, pots conèixer on es tramita cada acreditació, on es recull, documents que ha d'aportar la persona titular, en quin termini estarà disponible...Com a complement a tot això, en la intranet (o extranet) es pot accedir a la documentació particular de cada usuari o usuària:


  • Cerca l'ítem Targeta UPV, i trobaràs una llista amb les teues acreditacions més recents.
  • En l'apartat Relació amb la UPV, es detallen els mitjans que la UPV posa al teu abast d'acord amb el col·lectiu a què pertanys.


Si no recordes la clau o PIN per a accedir a la intranet (o extranet), punxa en l'enllaç que figura a continuació:UPV
UPV
UPV
UPV

EMAS upv