- -
UPV
 
Inici UPV :: Altres

Targeta UPV

Campanya d'emissió de la TUI (Targeta Universitària Intel·ligent) 

La campaña de emisión de tarjetas TUI de la UPV para el curso 2021-2022 se realizará de la siguiente manera:


  • Si eres estudiant del campus de Vera, hauràs de sol·licitar cita prèvia abans d'acudir a un dels dos punts d'emissió de targetes que s'indiquen a continuació.
  • Si eres estudiant dels campus de Gandia i Alcoi, rebràs un correu electrònic en el qual s'indica on i quan has d'arreplegar-la.

Al campus de Vera, s'ha habilitat un punt d'emissió de targetes (veure pla) amb una cua de cita prèvia. No oblides demanar cita a través de l'app de "Alumnat" (en l'apartat "Cita prèvia"), o a través dels enllaços que trobaràs a continuació:


Casa de l'Alumne .
Cita prèvia per a la Casa de l'Alumne
Ubicació del punt d'emissió de la Casa de l'Alumne


Zona Àgora (darrere de la papereria)
Cita prèvia per a la zona Àgora
Ubicació del punt d'emissió de la zona ÀgoraDescarrega't l'app UPV Alumnat i sol·licita cita a través de l'apartat "Cita prèvia":L'acreditació de la UPV es diu targeta universitària intel·ligent (TUI) i serveix per a identificar els titulars com a membres de la comunitat. És de color verd o beix i inclou les dades de la persona usuària, la fotografia, la relació que manté amb la institució (és a dir, si es tracta d'alumnat, PDI, PAS...) i la vigència de l'acreditació. El revers conté, a més, un espai per a la signatura.


La TUI està equipada amb diversos dispositius: sistema Mifare (tecnologia de proximitat), codi de barres, codi QR i banda magnètica. Encara que és fruit d'un conveni amb el banc Santander, la TUI no funciona com a targeta bancària, així que no pot prestar serveis financers.


La UPV imprimeix, a més, una altra acreditació, anomenada targeta pròpia, que és de color roig i està dotada de tecnologia de proximitat i codi de barres. Aquesta acreditació s'ofereix només a les persones vinculades amb la UPV per un període curt de temps.


L'Oficina d'Acreditacions (que depèn de l'Àrea de Comunicació) és la unitat administrativa encarregada de coordinar les emissions de les targetes a la UPV. No obstant això, hi ha nombroses entitats de la UPV que s'ocupen d'atendre i tramitar les sol·licituds dels diferents col·lectius.


Si vols conèixer més dades relacionades amb la targeta UPV, pots consultar l'enllaç següent. Entre altres, pots conèixer on es tramita cada acreditació, on es recull, documents que ha d'aportar la persona titular, en quin termini estarà disponible...Com a complement a tot això, en la intranet (o extranet) es pot accedir a la documentació particular de cada usuari o usuària:


  • Cerca l'ítem Targeta UPV, i trobaràs una llista amb les teues acreditacions més recents.
  • En l'apartat Relació amb la UPV, es detallen els mitjans que la UPV posa al teu abast d'acord amb el col·lectiu a què pertanys.


Si no recordes la clau o PIN per a accedir a la intranet (o extranet), punxa en l'enllaç que figura a continuació:UPV
UPV
UPV
UPV
UPV
UPV

EMAS upv