- -
UPV
 

Nova delegada d'alumnes de la UPV

Lea Olcina Botella estudia el Grau en Tecnologia Digital i Multimèdia a l'ETS d'Enginyeria de Telecomunicació

[ 24/01/2022 ]

Lea Olcina Botella, estudiant del Grau en Tecnologia Digital i Multimèdia a l’ETSET, és la nova delegada d’alumnes de la Universitat Politècnica de València.

Ha sigut l'única candidatura presentada i ha obtingut 52 dels 73 vots del cens de les eleccions a delegat o delegada d’alumnes, que està constituït per l'estudiantat del Ple de la Delegació d'Alumnes de la UPV i representa els 25.000 estudiants que integren la comunitat universitària.

“Vaig començar de representant només arribar a la Universitat i, després de quasi 3 anys, m'he adonat de les moltes coses que m'ha aportat i d’allò que jo puc arribar a aportar”, apunta Lea, qui explica que va decidir presentar-se a delegada d’alumnes de la UPV per a “continuar ajudant a millorar la vida –tant acadèmica com universitària– de l'estudiantat”.

“Compte amb un equip amb moltes ganes de treballar i de començar a dur a terme els projectes que tenim al cap”, afig.

Trajectòria com a representant

La seua experiència com a representant estudiantil va començar en primer de carrera, com a vicedelegada d'alumnes de l?ETSET, i membre de la Junta de Centre i la Comissió Acadèmica de Títol d’aquesta escola.

L'any següent va ser la delegada d’alumnes de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria de Telecomunicació i coordinadora d'Assumptes Externs de la Delegació d’Alumnes de la UPV. També va exercir com a representant al Claustre i al Consell de Govern de la Universitat Politècnica de València.

Més informació

Notícies destacades


Projecte CUCO Projecte CUCO
El CVBLaB participa en un consorci que investiga l'ús de la computació quàntica i la seua aplicació a indústries estratègiques
La UPV llança K, el seu nou canal audiovisual La UPV llança K, el seu nou canal audiovisual
L'ACOM-UPV col·loca cinc pantalles grans al campus de Vera perquè centres, instituts, serveis i alumnat puguen emetre els seus vídeos, animacions, promocions i notícies
Rànquing GreenMetric Rànquing GreenMetric
La UPV se situa entre les 200 universitats del món més compromeses amb el medi ambient
Premi COSO Premi COSO
Carlos Antolín, estudiant de Comunicació Audiovisual en la EPSG: "Aquest premi és un reconeixement a l'esforç realitzat els tres últims anys"
Avelino Corma, investigador distingit Avelino Corma, investigador distingit
Ha guanyat el concurs del Programa propi d'incentivació de la I+D+i llançat pel Vicerectorat d'Investigació per a atraure personal investigador excel·lent a la UPV

EMAS upv