- -
UPV
 
25/03/20
Notícia
Suspensiķ provisional de la convocatōria d'ajudes de mobilitat per a professors visitants en Māsters Universitaris any 2020

El Vicerectorat d'Estudis, Qualitat i Acreditació, acorda la suspensió provisional de la convocatòria d'ajudes de mobilitat per a professors visitants en Màsters Universitaris any 2020...

La greu situació originada per la pandèmia del coronavirus ha obligat a restingir l'accés a la UPV a aquelles persones la presència de les quals, no siga realment imprescindible per a garantir els serveis mínims per al correcte funcionament de la institució. Previsiblement, aquesta situació es mantindrà fins que concloga l'estat d'alarma decretat pel Govern.

Actualment, en el Vicerectorat d'Estudis, Qualitat i Acreditació ens trobàvem a punt de llançar la resolució provisional per l'import concedit (conforme a indicadors) a cada màster que va presentar sol·licitud en el termini corresponent a la convocatòria d'ajudes a la mobilitat per a professors visitants en Màsters Universitaris 2020.

No obstant això, aquesta situació impossibilita resoldre la convocatòria, per la qual cosa, aquest Vicerectorat ha decidit suspendre de moment la resolució d’aquesta.

Tan prompte com siga possible reprendre l'activitat laboral normal, procedirem a alçar aquesta suspensió.

Esperem que davant una ràpida volta a la normalitat puguem resoldre i adjudicar les ajudes conforme a la convocatòria


EMAS upv