- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

Regulations



Courses and other Training

Exams for Accreditation

Vols fer-nos una consulta?

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
14/06/19
News
Visita guiada al monestir de Sant Miquel dels Reis

La visita al monument, seu de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Biblioteca Valenciana, va tenir lloc el dimarts 11 de juny.

El passat dimarts 11 de juny, membres de la UPV, amb el Servei de Promoció i Normalització Lingüística, vam fer una visita guiada al monestir de Sant Miquel dels Reis de València, per conèixer l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) i la Biblioteca Valenciana, amb la col·laboració de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura.

 

Els participants conegueren i gaudiren de la història del monestir, un edifici resultat de la labor constructiva portada a terme en diverses èpoques i subjecte als esdeveniments històrics des del segle XI fins al 2000, en què es realitza la seua restauració. També recolliren un obsequi de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL).

 

La visita coincideix amb l’inici de la campanya “Llegir en valencià, monuments emblemàtics”, de la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, que s’enceta amb un llibre dedicat al monestir de Sant Miquel dels Reis, amb el títol La fuga, escrit per Gemma Pasqual i Escrivà.

 

Gràcies a aquesta col·laboració, la Fundació Bromera regalà als participants el primer dels llibres de la campanya, que inicia, aquest cap de setmana, una col·lecció d’11 llibres dedicats als monuments emblemàtics valencians.

 

Va ser una experiència molt enriquidora. Gràcies a aquestes institucions i a tots els participants.

 

EMAS upv