- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

Regulations



Courses and other Training

Exams for Accreditation

Vols fer-nos una consulta?

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
25/07/18
News
“El bus de la llengua” arriba al Campus de Vera de la UPV els dies 5, 6 i 7 de setembre

Hi haurà concursos, tallers i una activitat del Voluntariat Lingüístic.

El “bus de la llengua”, una de les activitats de la campanya de promoció de l’ús social del valencià Sempre teua. La teua llengua (www.sempreteua.gva.es), de la Generalitat Valenciana, estarà situat a l’Àgora del Campus de Vera de la UPV els dies 5, 6 i 7 de setembre, de 10 a 16.30 h.

Tal com diu la campanya «totes i tots podem construir ponts de comunicació en valencià per a qualsevol aspecte de la vida. El valencià està viu perquè hi ha gent que el parla. La llengua és teua, tant si la parles com si no, perquè de ben segur que l'entens. I, apel·lant als sentiments d'una nota que pot ser d'amor o amistat, volem que siga “Sempre teua. La teua llengua”».

El “bus de la llengua” connecta més de cent municipis durant un any, des del març d’enguany, i ofereix concursos per equips i tallers creatius en valencià (http://www.sempreteua.gva.es/ca/bus-de-la-llengua/tallers), i inclou altres activitats de promoció organitzades per les entitats que l’acullen.

Així, la UPV ofereix també l’activitat participativa «El Voluntariat Lingüístic amb el “bus de la llengua”», que consistirà a fer-se una foto amb el barret del Voluntariat Lingüístic davant del bus i compartir-la en les xarxes socials

Tallers del bus de la llengua

Els tallers que es poden trobar en el “bus” són els següents: 1. Una de quatre (resoldre preguntes sobre geografia, literatura, cultura i llengua), 2. L'alfaruleta (buscar paraules que comencen per la lletra que marcarà una ruleta alfabètica), 3. A la moda (crear un eslògan divertit i atractiu que anime la gent a comprar en valencià, i que es plasmarà en una samarreta o en una bossa de tela), 4. El conte volador (a partir de l'inici d'un conte, hauran de redactar la resta de la història: plantejament, nus i desenllaç, i continuar escrivint una història que els arribe) i 5. Paraules esteses (construiran paraules que apel·len a sentiments positius).

«El Voluntariat Lingüístic amb el “bus de la llengua”»


EMAS upv