- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

E.U. en Competència Professional per a l'Ensenyament

 
Descripció

 

La UPV, per mitjà del Servei de Promoció i Normalització Lingüística, ofereix assignatures específiques, dins de l’apartat assignatures OCW, com un dels recursos d’Aprèn valencià des de casa.

Aquestes assignatures, com les altres assignatures OCW (UPV OpenCourseWare), ofereixen continguts d'accés lliure per al públic en general a través de l'apartat “Materials docents”, a més de la possibilitat de consultar la guia docent.

Les assignatures específiques són vàlides per a millorar el coneixement aplicat en àmbits com l’administració general o universitària, la docència, la divulgació científica o la comunicació en general. I també són útils per als nivells de coneixements de valencià, sobretot dels més alts (C1 i C2).

Destinataris: totes aquelles persones que hi estiguen interessades.

Assignatures i continguts

Totes les assignatures contenen una guia d’aprenentatge, cins o sis mòduls(amb una guia del mòdul, teoria, activitat pràctica, resum i avaluació) i una avaluació final sobre tots els continguts.

Professorat

Les assignatures OCW de valencià són impartides pel personal de formació del Servei de Promoció i Normalització Lingüística.

Més informació: Assignatures OCW

 


EMAS upv