- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cultura Campus d'Alcoi

Cultura Campus de Gandia



Formación

Aules de Cultura UPV

Espacio N-1

PC_ACTS

Prime the Animation!

Novembre Festival de Jazz

Música UPV

Cine Dijous de pel·lícula

POLINIZA DOS Trobada d'Art Urbà

Residencia artística

Mundos por venir

Red Espacios Expositivos UPV

Agenda UPV



Sala d'exposicions del Rectorat

PAC

Hall Solidari

En Acció

ÀGORA SOUND

 
03/05/19
Notícia
Òpera: La Mare dels Peixos -- ENTRADES ESGOTADES!!

Data: 9 i 10 de maig del 2019
Hora: 19.00 h
Lloc: Sala Martín i Soler del Palau de les Arts
Entrada gratuïta. Reserva d'entrades al: silmimar@upv.es

Aquesta obra és fruit de la col·laboració entre els compositors Jorge Sastre (València) i Roger Dannenberg (Pittsburg, els EUA), entre el món musical professional i un centenar d'alumnes de l’IES Arabista Ribera, del CEIP 9 d’Octubre d’Alcàsser i de les escoles de música del CIM de Benimaclet, també de la Societat Musical de Canet d'en Berenguer (FSMCV), així com de la Universitat Politècnica de València i la Universitat de València. Comptem amb el suport de la Fundació Daniel i Nina Carasso, i també de la Generalitat Valenciana, del projecte Erasmus+ i de CulturArts. Com a resultat: la primera òpera basada en un conte valencià (realitzada, a més, en llengua catalana), una obra interdisciplinària, multicultural, innovadora, que reuneix una de les grans arts clàssiques i l'ús de les noves tecnologies (l’alumnat de més edat intervé amb la nostra app Soundcool en directe, formant part del cos musical de l'obra).

En aquesta ocasió tindrem diverses novetats respecte a l'anterior representació, com ara: nous efectes Soundcool, nova posada en escena, narració en directe, veus màgiques realitzades en directe, subtítols en castellà, nou vestuari i personatges de materials reciclats, més projeccions de vídeo, etc.

Introducció al sistema de creació col·laborativa amb mòbils i tauletes Soundcool: https://youtu.be/zoZaVK7ysRM

ENTRADA GRATUÏTA.
La reserva d'entrades s’ha de fer enviant un correu a silmimar@upv.es indicant NOM i COGNOMS, 1 o 2 entrades, per al dijous 9 o el divendres 10 de maig.

Les entrades es repartiran a l'entrada de la Sala Martín i Soler del Palau de les Arts i són gratuïtes fins a completar l’aforament. S'avisarà per correu electrònic quan l'aforament es complete.

Les entrades reservades es repartiran des d'una hora abans de les funcions a la taquilla de la Sala Martín i Soler del Palau de les Arts. Es demana arribar prompte a fi d’evitar cues.

 

Més informació:

Soundcool

https://operalamaredelspeixos.blogs.upv.es

https://musicaelectronica.blogs.upv.es/profesorado/jorge-sastre/


EMAS upv