- -
UPV
 
Folletos, cartelería, cuņas y vídeos
Comunicaciķ Elaboraciķ de materials Folletos, cartelería, cuņas y vídeos  ...

L'Àrea de Comunicació elabora material informatiu i divulgatiu en diferents suports: fullets, presentacions en Power Point, vídeos promocionals, mupis, falques radiofòniques, etc., a fi d'informar els futurs alumnes, els estudiants universitaris, els titulats, els ocupadors, i en definitiva, tota la societat sobre els estudis, la investigació i altres activitats que es duen a terme a la UPV.

Es poden consultar els existents en:
Materials impresos
Altres materials

Mupis: actualment la UPV disposa en els seus respectius campus d'una xarxa de mupis estratègicament situats que es complementa amb la resta de suports que la UPV posa a la disposició de la seua comunitat universitària per a accions promocionals.

Arxiu fotogràfic: igualment disposa d'un arxiu fotogràfic propi que s'encarrega de mantindre i actualitzar, i que està disponible per a atendre les peticions que realitzen tant els mitjans de comunicació com els membres de la comunitat universitària.

D'altra banda, les persones que vulguen sol•licitar exemplars o còpies de materials ja elaborats, han d'emplenar el formulari següent, que es troba en la intranet:

formulari

 


EMAS upv