- -
UPV
 
Localización y consulta de fondos
Biblioteca Central Col·leccios Localización y consulta de fondos  ...

A causa de les mesures antiCOVID-19, els espais i serveis de la biblioteca están sent modificats per adequar-los a la nova situació

Per a qualsevol consulta sobre els mateixos, posa't en contacte amb nosaltres a través del Xat, de PoliConsulta o per telèfon.

Els usuaris no poden accedir directament als llibres de les prestatgeries, han de sol·licitar-los prèviament a través de PoliBuscador.

Per a consultar o prendre prestats llibres o revistes en paper, pel·licules, etc,, segueix estes instruccions:

1. Indentifica't en Polibuscador.

2. Busca l'exemplar que vols prendre prestat.

3. En OPCIONS DE SOL·LICITUD fes clic a "Reservar".

4. Quan el llibre estiga disponible, la biblioteca et enviarà un correu electrònic.

5. Un cop hages rebut el correu electrònic, pots sol·licitar una cita amb el taulell de préstec mitjançant l'aplicació PoliCita. Recorda que tens dos dies de termini per recollir les teves reserves a partir de la data en que reps el correu de confirmació.

6. Acudeix a la teua cita per prendre prestats els documents.

Aquest curs serà diferent a causa del coronavirus, per això en les biblioteques de la UPV hem adaptat els nostres espais i serveis per tal que la comunitat universitària puga seguir tenint accés als recursos bibliotecaris.

Tots els membres de la comunitat universitària som responsables de complir amb les mesures orientades a controlar i reduir la transmissió de la COVID-19. Depèn de tots i de totes mantenir allunyats els contagis de la nostra universitat.

Per això, gràcies per la vostra paciència i la vostra comprensió.

Localización y consulta de fondos:

Per buscar un document, accediu a PoliBuscador i seleccioneu la cerca en "Catàleg". Escriviu a continuació el títol, l'autor o la matèria del document que cerqueu. Podeu filtrar la cerca triant el tipus de registre que esteu buscant (llibres, pel·lícules, mapes, revistes, etc.) i el camp corresponent a la dada que has introduït.

Si ix una llista amb diversos resultats, trieu el que us interesse, seleccioneu la Biblioteca que preferiu i anoteu la "Signatura".

En l'exemple anterior la signatura és B 0-21/3193

  • La lletra B correspon a la Biblioteca Central.
  • El codi 0-21 correspon a l'armari on està situat el llibre, que en aquest cas és Física. Si cerques al Llistat d'armaris i sales, veurás que ho pots trobar a la Sala La Terra.
  • El nombre 3193 és el lloc correlatiu que ocupa en el prestatge.

Documents amb ubicació Depòsit:

Els documents que estan situats a les prestatgeries de les sales i als quals els usuaris accedeixen directament, tenen la localització de Biblioteca Central i la sala que els correspon.

Altres documents estan situats al Depòsit i els usuaris no hi poden accedir directament. El procediment per a accedir a un document amb localització “Depòsit” consisteix a reservar-ho a través del catàleg. Quan el material estiga disponible per recollir-ho, rebreu un correu electrònic, normalment en el mateix dia, i podreu recollir al taulell de préstec en un termini de 2 dies.


EMAS upv