- -
UPV
 
Salas de la Biblioteca Central

A causa de les mesures antiCOVID-19, els espais i serveis de la biblioteca están sent modificats per adequar-los a la nova situació

Per a qualsevol consulta sobre els mateixos, posa't en contacte amb nosaltres a través delXat, de PoliConsulta o per telèfon.

Durant el temps que es prolonguen les restriccions a causa de la COVID-19, l'accés a les sales d'estudi estarà restringit a la comunitat UPV.

Si no formes part de la comunitat UPV, però necessites accedir a les sales d'estudi -per exemple, per a la consulta d'un exemplar-, envia una sol·licitud exposant el teu cas mitjançant l'aplicació PoliConsulta. La biblioteca et respondrà el més aviat possible.

Aquest curs serà diferent a causa del coronavirus, per això en les biblioteques de la UPV hem adaptat els nostres espais i serveis per tal que la comunitat universitària puga seguir tenint accés als recursos bibliotecaris.

Tots els membres de la comunitat universitària som responsables de complir amb les mesures orientades a controlar i reduir la transmissió de la COVID-19. Depèn de tots i de totes mantenir allunyats els contagis de la nostra universitat.

Per això, gràcies per la vostra paciència i la vostra comprensió.

Les sales de la Biblioteca Central i les seues col·leccions estan a la disposició del públic en general, excepte en els períodes d'exàmens, quan l'accés es limita als membres de la comunitat universitària.

SALES D'ESTUDI

La Biblioteca Central compta amb aproximadament 1.300 llocs d'estudi distribuïts en diferents espais per a adaptar-se a les diferents necessitats d'estudi o treball en grup. No totes les zones d'estudi tenen les mateixes característiques. Per açò, us recomanem que cerqueu la zona que millor s'adapte a les vostres necessitats:

  • Necessiteu estudiar de forma individual i sense cap soroll, ni tan sols d'ordinadors? Podeu utilitzar les sales d'estudi intensiu, amb llocs d'estudi individuals.
  • Voleu estudiar en un espai amb taules més àmples i amb el vostre ordinador? Llavors podeu escollir les sales d'estudi individual, on cal guardar silenci però es poden utilitzar ordinadors portàtils.
  • Heu de realitzar projectes o tasques en grup? Teniu dues opcions: les cabines, per a grups de fins a 4/6 persones en la tercera planta, totes amb pissarra i televisió de 55''; o les sales de treball en grup, on podeu treballar en grup i parlar en to moderat.
Sales Llocs d'estudi Equipament
Sales d'estudi individual

- Sala La Informació

2ª Planta

- 270 llocs

- 11 llocs adaptats

- 34 ordinadors de consulta

- 24 ordinadors amb accés a Internet (1 adaptat).

- 6 catàlegs.

- 4 escáneres fomato A3 y A4.

- Taules electrificades.

- Sala La Cultura

3ª Planta

- 190 llocs (2 adaptats)

- 2 ordinadors (1 adaptat)

- Llocs individuals.

- Taules electrificades.

Sales d'estudi intensiu

- La Ciència

2ª Planta

- 138 llocs (2 adaptats)

- Llocs individuals.

- La Tècnica

3ª Planta

- 183 llocs (2 adaptats)

- Llocs individuals.

Sales de treball en grup

- La Humanitat

- 68 llocs (2 adaptats)

- Taules electrificades.

- La Terra

- 120 llocs (2 adaptats)

- Taules electrificades.

Cabines de treball en grup

- Cabines

3ª Planta

La clau de la cabina es recollirà i es lliurarà al personal del taulell de préstec de la 2ª planta.

El nombre mínim d'usuaris per reservar-les ha de ser 2 i el màxim ha de ser 6.

Consulta la Normativa.

- La Cultura (33 cabines de 4 fins a 6 llocs; 1 de 8)

Total: 140 llocs (2 cabines adaptades)

- Pissarres.

- Endolls.

- Pantalla de 55'' per a projeccions i videoconferència

OTRAS SALAS

Sales Llocs Equipament
Sala Hemeroteca

- Espai amb 22 llocs de lectura, situat en la segona planta, a la Sala de la Informació. En aquesta sala podeu consultar una selecció dels últims anys de prop de 200 títols de revistes, ordenats alfabèticament

- 26 llocs.

- Taules i llocs individuals.

- Sofàs de dos places.

- Puffs per móduls.

- Endolls.

Racó de premsa

- La col·lecció de premsa comprén una selecció de diaris, tant locals com nacionals, a més de diaris d'economia, premsa d'anuncis, revistes no subscrites per la Biblioteca, catàlegs, fullets, etc. La premsa es guarda dues setmanes; la resta del material es troba per a lliure disposició dels usuaris.

- 10 llocs.

- Expositor de premsa, taules i butaques.

Espai d'esplai 1a planta

- L'espai d'esplai en la primera planta té taules amb endolls per a connectar-te relaxadament a Internet i també ofereix espais diferents per al descans individual o en grup. - 42 llocs.

- Taules electrificades.

- Sofàs de dos places.

- Puffs per móduls.

PÈRDUA D'OBJECTES PERSONALS

Els objectes trobats es guarden al taulell de la Biblioteca Central i s'envien periòdicament a l'Oficina d'objectes perduts, que es troba a la garita di'informació de l'entrada de la Ciutat Polit'ecnica de l'Innovación a l'extrem est del campus de Vera (oberta de dilluns a divendres, de 9 a 13h)


EMAS upv