--
Atenea: mujeres, arte y tecnología

Divulgació

Atenea: mujeres, arte y tecnología

Direcció i presentació: Núria Lloret Romero
Edició i postproducció: Jordi Urios
Producció: Raúl Terol
Disseny Gràfic: Adrián Juárez
Agraïment especial: Susa Calafat i Inma Bonora

«Atenea: mujeres, arte y tecnología» és un podcast presentat per Núria Lloret, professora de la Universitat Politècnica de València i directora del congrés Atenea WAT (women, art and technology). Cada quinze dies gaudirem d'un nou episodi en el qual descobrirem, amb una entrevista en profunditat, a les nostres convidades, relacionades amb la tecnologia, metaverso, NFTs… i l'art. ...[+]

01.20. ATENEA. MUJERES, ARTE Y TECNOLOGIA_Esther Achaerandio

Compartir en   share to facebook share in twitter share to G+      descargarDescargar


 

En aquesta edició parlem de la monetització en el metaverso amb Esther Acherandio, la nostra convidada.

Esther Achaerandio és llicenciada en Antropologia Social i Cultural i compta amb un màster en Estratègia i Gestió de Disseny en la New School Design a Nova York. Achaerandio és Growth-Driven Senior Manager en S&C Madrid.

Amb més de deu anys d'experiència com a
dissenyadora estratègica, Esther Achaerandio es dedica a aplicar l'anàlisi i metodologies de disseny per a fomentar l'ús de les dades quantitatives i qualitatives per a crear models de negoci innovadors i transformadors que tinga un impacte positiu. A partir de març de 2021, Achaerandio es va unir al projecte en el qual es troba actualment, S&C Madrid, per a dirigir propostes per a clients sobre les opcions de monetització de la Web3.0: NFTs i Metaverso.
...[+]

Programes anteriors