--
Atenea: mujeres, arte y tecnología

Divulgació

Atenea: mujeres, arte y tecnología

Direcció i presentació: Núria Lloret Romero
Edició i postproducció: Jordi Urios
Producció: Raúl Terol
Disseny Gràfic: Adrián Juárez
Agraïment especial: Susa Calafat i Inma Bonora

«Atenea: mujeres, arte y tecnología» és un podcast presentat per Núria Lloret, professora de la Universitat Politècnica de València i directora del congrés Atenea WAT (women, art and technology). Cada quinze dies gaudirem d'un nou episodi en el qual descobrirem, amb una entrevista en profunditat, a les nostres convidades, relacionades amb la tecnologia, metaverso, NFTs… i l'art. ...[+]

01.03. ATENEA. MUJERES, ARTE Y TECNOLOGIA_Cristina Villasante

Compartir en   share to facebook share in twitter share to G+      descargarDescargar


 

En aquesta edició parlem de Blockchain amb Cristina Villasante, la nostra convidada.

Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Madrid, amb Màster en Dret de Propietat Intel·lectual per la Universitat Pontifícia Comillas, Cristina Villasante és jurista amb especialitat en entorns blockchain.

Sòcia de l'àrea de Tecnologia, Mitjans i Telecomunicacions de la
signatura ECIJA de Madrid, Cristina compta amb més de 10 anys d'experiència en matèria de propietat intel·lectual, contractació tecnològica, serveis digitals i tecnologies de la informació. Ha participat en l'assessorament a projectes de transformació digital en empreses de tots els sectors econòmics. És experta en negociació i elaboració de tot tipus de contractes, en particular contractes tecnològics, llicències de programari, implementació de sistemes o infraestructures i explotació d'aquests. Compta amb àmplia experiència en la gestió dels actius intangibles de les empreses i la gestió de la informació.

A més, Cristina Villasante ha coordinat un grup de pràctica dedicat a blockchain i tecnologies de registre distribuït, liderant algunes de les operacions més rellevants que s'han protagonitzat en el sector. Es va incorporar a ECIJA en 2018, després del seu pas previ per signatures com Eversheds, PwC i Accenture.

Quant a labor docent, és directora del Centre d'Innovació Jurídica de la Universitat Camilo José Cela i Vicepresidenta de l'Associació Espanyola de Dret de l'Entreteniment, així com professora titular del màster de Propietat Intel·lectual de Icade. Al seu torn, Cristina és ponent ocasional en fòrums especialitzats i escoles de negocis com The Valley, IE o Blockchain Intelligence Law Institute.

Ha participat en diferents articles acadèmics relacionades amb les seues àrees de coneixement. Col·laboradora en la col·lecció «Actualidad» de Noves Tecnologies de Tirant lo Blanch i del Memento de Noves Tecnologies 2020-2021 de Francis Lefebvre .
...[+]

Programes anteriors