--
Atenea: mujeres, arte y tecnología

Divulgació

Atenea: mujeres, arte y tecnología

Direcció i presentació: Núria Lloret Romero
Edició i postproducció: Jordi Urios
Producció: Raúl Terol
Disseny Gràfic: Adrián Juárez
Agraïment especial: Susa Calafat i Inma Bonora

«Atenea: mujeres, arte y tecnología» és un podcast presentat per Núria Lloret, professora de la Universitat Politècnica de València i directora del congrés Atenea WAT (women, art and technology). Cada quinze dies gaudirem d'un nou episodi en el qual descobrirem, amb una entrevista en profunditat, a les nostres convidades, relacionades amb la tecnologia, metaverso, NFTs… i l'art. ...[+]

01.15. ATENEA. MUJERES, ARTE Y TECNOLOGIA_Elena Gimenez

Compartir en   share to facebook share in twitter share to G+      descargarDescargar


 

En aquesta edició parlem d'art, disseny i comunicació amb Elena Giménez, la nostra convidada.

Elena Giménez és llicenciada en Periodisme, està especialitzada en comunicació corporativa i relacions públiques, MBA Executive i és especialista en màrqueting per ESIC.

Giménez és directora de màrqueting i comunicació en la signatura de moda JUAN VIDAL, des dels seus
començaments en 2011, treball que compagina amb la coordinació del departament de Moda en Barreira A+D i la consultoria estratègica de startups de disseny.

Ha treballat com a directora de comunicació en l'empresa multinacional de disseny Contract Peronda Group durant més de 6 anys i com a directora de màrqueting de la marca internacional de disseny d'autor Harmony.

Elena Giménez ha dirigit seminaris en la Universitat Internacional Menéndez Pelayo de Santander, participa de manera activa en ponències i congressos nacionals i internacionals relacionats amb la comunicació de moda. A més és docent en màsters especialitzats en comunicació, disseny i producte de luxe.
...[+]

Programes anteriors