- -
UPV
 
Inici UPV :: Perfils :: Futur estudiant :: Després del batxillerat o CFGS

PAU, preinscripció i matrícula UPV

Proves d'accés a la universitat (PAU) 

Juny de 2021
Les proves d'accés a la universitat (PAU PAU (obri nova finestra)) tenen lloc els dies 8, 9 i 10 de juny del 2021. Els resultats es faran públics el 18 de juny, a partir de les 14 h. Els dies per a sol·licitar la revisió són el 21, el 22 i el 23 de juny per a l'alumnat de les províncies de Castelló i València. I els dies 21, 22 i 25 de juny, per a l'alumnat de la província d'Alacant.


Juliol de 2021
Al juliol, les PAU tenen lloc els dies 6, 7 i 8, i els resultats es faran públics el 14 de juliol, a partir de les 17 h. Els dies per a sol·licitar la revisió són el 16, el 19 i el 20 de juliol.


L'alumnat que faça les PAU al juliol ha d'emplenar la preinscripció sense saber la seua nota de les PAU, ja que la preinscripció acaba el 9 de juliol i els resultats de les PAU es donaran a conèixer el 14 de juliol. Per això, en la preinscripció de la Comunitat Valenciana es poden emplenar fins a 20 carreres que s'imparteixen en les cinc universitats públiques valencianes.


Preguntes freqüents sobre les PAU Preguntes freqüents sobre les PAU (obri nova finestra)


Preinscripció per al curs 2021-2022 

El termini per a la preinscripció és del 21 de juny al 9 de juliol, fins a les 14 h. I els resultats de la preinscripció es faran públics a partir del 16 de juliol. La preinscripció a la Comunitat Valenciana es realitza telemàticament a través d'un assistent assistent (obri nova finestra), que pertany a la Generalitat Valenciana.


Important: l'alumnat de batxillerat de la Comunitat Valenciana ha de conservar la clau que se li dona el primer dia de les PAU, ja que és imprescindible per a realitzar la preinscripció de forma telemàtica. En el cas de pèrdua i en el de la resta de persones interessades a realitzar la preinscripció, poden obtenir el CIP (codi d'identificació personal) en el Portal de l'Alumnat Portal de l'Alumnat (obri nova finestra)


És molt important l'ordre d'inscripció en els graus, a causa del funcionament de les llistes d'espera. Per exemple, si una persona obté plaça en el grau que ha posat en segon lloc, es queda en llista d'espera del grau que ha posat en primer lloc, però desapareix de les llistes d'espera dels graus que ha posat per davall, és a dir, en tercer, quart, cinquè i llocs successius.


Preguntes freqüents sobre la preinscripció i l'accés Preguntes freqüents sobre la preinscripció i l'accés (obri nova finestra)


Matrícula a la UPV 

Per a les persones admeses a la Universitat Politècnica de València (UPV), les dates de matrícula són els dies 19 i 20 de juliol. La UPV enviarà un missatge personalitzat al mòbil amb el dia i l'hora de la matrícula.


És molt important matricular-se per a no perdre la plaça. Per exemple, si una persona obté plaça en el grau que ha posat en segon lloc de la preinscripció, però la seua vertadera vocació és el grau que ha posat en primer lloc, cal que es matricule. Perquè si no es matricula, automàticament perd la seua plaça a la Comunitat Valenciana. Si després la llista d'espera del grau de la seua primera opció avança i obté plaça, només ha de fer un trasllat d'expedient, sense necessitat de matricular-se de nou.


Les persones que estan en les llistes d'espera dels graus de la UPV no han de fer res, excepte esperar que les criden. El sistema informàtic ja sap que estan en la llista d'espera. Si els dies 19 i 20 de juliol hi ha persones que estan convocades a matricular-se, però no ho fan, les llistes d'espera avançaran. Les places de la UPV que s'hagen quedat vacants s'oferiran a les persones que estiguen en les llistes d'espera dels graus de la UPV el 22 de juliol.


Preguntes freqüents sobre matrícula, costos, beques i allotjaments Preguntes freqüents sobre matrícula, costos, beques i allotjaments (obri nova finestra)


Cursos MOOC d'anivellament UPV gratuïts Cursos MOOC d'anivellament UPV gratuïts (obri nova finestra)
UPV
UPV
UPV
UPV
UPV
-
EMAS upv