- -
UPV
 

Rànquing de la SEDEA

Laura García Insa és la quarta titulada d'Espanya en Enginyeria Aeroespacial segons la Societat Espanyola d'Excel·lència Acadèmica

[ 07/07/2021 ]

Totalment vocacional. Així va ser com va començar la seua relació amb l'Enginyeria Aeroespacial. Laura García Insa ho va tenir clar, i estudiar el que t'agrada ajuda a ser la quarta d'Espanya en el rànquing de la SEDEA en aquesta branca del coneixement. Dels seus anys politècnics destaca “la satisfacció d'estar estudiant una matèria que m'agradava i que jo havia triat; juntament amb la llibertat de viure fora de casa, gaudir de l'ambient universitari i de la bondat de viure a València”, recorda.

Dels seus anys a la UPV destaca el professor del Departament de Màquines i Motors Andrés Tiseira, “perquè en primer de carrera donava l'assignatura d'Introducció a l'Enginyeria Aeroespacial. Aquest va ser el meu primer contacte amb el món de l'aeronàutica i guarde molt bon record de les seues classes i d'ell com a professor”.

“Gran talent”

Per la seua part, Tiseira es recorda perfectament de Laura García Insa perquè “ha tingut sempre una constant preocupació pel seu desenvolupament personal. M'agradava veure la seua preparació i habilitat per a resoldre problemes teòrics i de laboratori, gràcies a la seua excel·lent capacitat d'anàlisi. És una persona de gran talent i ambició, amb amplis interessos, tant acadèmics com professionals”, explica.

Segons el professor, Laura “té una personalitat extravertida i una forta confiança en si mateixa. Sap escoltar i adaptar aquesta informació a la seua persona per a traure rèdit a la constant preocupació per millorar i estar preparada per a les oportunitats que sorgisquen en el camí professional triat”.

Si haguera de tornar a començar els estudis universitaris, Laura García Insa no ho dubta. Tornaria a triar la UPV “per com està de ben posicionada, no sols a nivell nacional, sinó també mundial, i per la qualitat de vida dels estudiants universitaris a València”.

Educació en valors

Considera que “els valors que ens ensenya la UPV com a universitat ens fan passar d'adolescents a adults d'una forma molt madura. Això es nota, no sols a nivell professional, sinó també personal. Per les activitats i clubs que ofereix la Universitat, els cursos d'idiomes o els programes de mobilitat internacional”. S'ofereix així una educació integral que “ajuda a complementar la formació universitària de forma molt satisfactòria”, opina Laura García Insa.

Castellonenca de 23 anys, cursa el Doble Màster Universitari en Enginyeria Aeronàutica i Enginyeria Espacial de la Universitat Carles III de Madrid. Estudis espacials de postgrau als quals va accedir en guanyar la IV beca Dona Enginyera d'Hispasat, dotada amb 5.000 euros.

Veu el seu futur treballant als Estats Units, encara que està oberta a viatjar “on em porte la vida”, quan acabe de cursar els màsters.

Aquesta notícia forma part de la sèrie Graduats i graduades top de la UPV, que pretén visibilitzar els estudiants més excel·lents del país. Pots llegir més sobre el projecte i conèixer la resta de perfils brillants en: La UPV en el rànquing de la SEDEA.

Més informació

Notícies destacades


La UPV prepara una estratègia per a electrificar les barques de l'Albufera La UPV prepara una estratègia per a electrificar les barques de l'Albufera
El parc natural de l'Albufera compta amb prop de mil barques censades, de pesca i passeig turístic, que treballen una mitjana de 300 dies a l'any
GO_INNOLAND, una alternativa contra l'abandó de terres i la despoblació rural GO_INNOLAND, una alternativa contra l'abandó de terres i la despoblació rural
Un equip de la UPV impulsa un projecte d'innovació social per a la recuperació de parcel·les sota la fórmula cooperativa
El millor equip espanyol de la història El millor equip espanyol de la història
L'FSUPV Team prossegueix el seu ascens imparable: segon en Spielberg i Hockenheim, i vencedor a Montmeló
IMAS IMAS
Investigadors de la UPV, el CSIC i la UV participen en un projecte per a desenvolupar un nou escàner PET de diagnòstic clínic
Cátedra UPV-ISTOBAL Cátedra UPV-ISTOBAL
7 estudiants de la UPV brillen amb llum pròpia en les Innovation Event Sèries de la multinacional espanyola
Alumnado tutor Alumnado tutor
¿Necesitas ayuda? El alumnado tutor te acompaña, todos los días, durante tu primer curso en la universidad

EMAS upv