- -
UPV
 

Grau en Enginyeria Aeroespacial Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Grau en Enginyeria Aeroespacial

4 cursos
240 crèdits

Crédit 17,34€
(2022/2023)
Permet accedir a beques

Nota de tall 13,34
(2022/2023)

70 places (+50 en PARS)
(2023/2024)

Presentació del grau

El Grau en Enginyeria Aeroespacial té per objectiu formar científicament i tècnicament professionals que satisfacen les necessitats de la indústria i l'administració aeronàutica, el transport aeri, així com la investigació en els camps aeronàutic i aeroespacial. La seua sòlida i profunda formació cientificotècnica culmina amb el desenvolupament d'una tecnologia específica (aeronaus, aeronavegació o propulsió), que habilita per a l'exercici de la professió d'enginyeria tècnica aeronàutica en cadascun dels seus àmbits.

Títol acreditat internacionalment amb els segells EUR-ACE y ABET. 
Títol acreditat internacionalment amb els segells EUR-ACE y ABET.

Eixides professionals

Treballaràs en el sector aeronàutic: disseny i manteniment d'aeronaus i sistemes propulsius, aerolínies, gestió d'aeroports i infraestructures aeroespacials, sector militar... així com en altres sectors de la indústria del transport. També podràs exercir lliurement la professió com a emprenedor/a, assessor/a, consultor/a; optar per l'Administració, l'I+D+i o la docència.

Mobilitat internacional i pràctiques

L'estudiantat podrà completar la formació a l'estranger gràcies als nombrosos convenis signats amb universitats internacionals de prestigi (SUPAERO, Universitat Tècnica de Munic, Universitat d'Illinois, Institut de Tecnologia de Geòrgia, UNSW...).

A més, podrà realitzar pràctiques en empreses (que, en alguns casos, inclouen l'elaboració del TFG) per a conèixer la realitat professional sota la tutela de personal tècnic de l'empresa i de professorat de la titulació.

Continuació d'estudis

Amb aquest grau es pot accedir al Màster Universitari en Enginyeria Aeronàutica, que habilita per a l'exercici de la professió d'enginyeria aeronàutica.

A més, es pot accedir als següents màsters universitaris. impartits per la UPV: Enginyeria Mecànica; Sistemes Propulsius per a una Mobilitat Sostenible; Enginyeria del Manteniment; Automàtica i Informàtica Industrial; Direcció i Gestió de Projectes; Disseny i Fabricació Integrada Assistits per Computador, i Gestió d'Empreses, Productes i Serveis.

I, com en la resta de casos, es pot sol·licitar l'accés a qualsevol màster universitari de la UPV realitzant les assignatures d'anivellació oportunes.

Pla d'estudis


Crèdits establits per a obtenir la titulació

Formació bàsica Obligatoris Optatius Pràctica externa TFG Total
60,00 88,50 79,50 0,00 12,00 240,00
Aquest grau forma part d'un
programa acadèmic de grau + màster universitari de la UPV.


EMAS upv