- -
UPV
 
Inici UPV :: Estudis :: Estudis de grau :: Titulacions

Programes acadèmics (grau + màster)

Per al curs 2018-2019, la Universitat Politècnica de València (UPV) ofereix 10 programes acadèmics que es poden triar directament en la preinscripció. Aquesta iniciativa suposa que l'estudiant farà un grau i després un màster, de forma consecutiva, i que la UPV li garanteix la reserva automàtica de plaça en el màster.


L'objectiu d'aquesta proposta, a més de fidelitzar l'alumnat, és fer visible l'oferta curricular dels màsters associats a professions regulades, alhora que s'aclareix quins graus són els considerats com de referència per a l'accés prioritari a aquests estudis de màster.


Els 10 programes acadèmics que ofereix la UPV són:
La UPV imparteix màsters universitaris que habiliten per a l'exercici de les professions regulades d'enginyeria i arquitectura des del curs 2014-2015. Però ara, a partir de la preinscripció d'aquest curs (2018-2019), l'estudiant pot triar el programa acadèmic, la qual cosa li garanteix l'accés al màster corresponent. Per contra, l'estudiant que seguisca aquests programes no adquireix l'obligació de fer el màster, i pot abandonar el programa de grau i màster quan vulga.


En qualsevol cas, el fet que un estudiant decidisca no registrar-se en el moment de la preinscripció en un dels programes de grau i màster no li impedeix que, una vegada acabat el grau, puga matricular-se en el màster associat, sempre que en complisca els requisits d'accés.UPV
UPV
UPV

EMAS upv