- -
UPV
 
Inici UPV :: Estudis :: Estudis de grau :: Titulacions

Programes acadèmics (grau + màster)

La Universitat Politècnica de València (UPV) ofereix 10 programes acadèmics que es poden triar directament en la preinscripció. Aquesta iniciativa suposa que l'estudiant farà un grau i després un màster, de forma consecutiva, i que la UPV li garanteix la reserva automàtica de plaça en el màster.


L'objectiu d'aquesta proposta, a més de fidelitzar l'alumnat, és fer visible l'oferta curricular dels màsters associats a professions regulades, alhora que s'aclareix quins graus són els considerats com de referència per a l'accés prioritari a aquests estudis de màster.


Els 10 programes acadèmics que ofereix la UPV són:
La UPV imparteix màsters universitaris que habiliten per a l'exercici de les professions regulades d'enginyeria i arquitectura des del curs 2014-2015. Des de fa uns anys, l'estudiant pot triar el programa acadèmic en la preinscripció, la qual cosa li garanteix l'accés al màster corresponent. Per contra, l'estudiant que seguisca aquests programes no adquireix l'obligació de fer el màster, i pot abandonar el programa de grau i màster quan vulga.


En qualsevol cas, el fet que un estudiant decidisca no registrar-se en el moment de la preinscripció en un dels programes de grau i màster no li impedeix que, una vegada acabat el grau, puga matricular-se en el màster associat, sempre que en complisca els requisits d'accés.UPV
UPV
UPV

EMAS upv