- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

RegulationsCourses and other Training

Exams for Accreditation

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

E.U. en Competència Professional per a l'Ensenyament

 
14/06/17
News
Comença la campanya «Llegir en valencià, les nostres contalles»

«Llegir en valencià, les nostres contalles»

  • La UPV dóna suport a aquesta campanya d’animació a la lectura en valencià, que enguany està dedicada a “les nostres contalles”.
  • La Fundació Bromera i els diaris Levante-EMV i Información distribuiran una obra cada dissabte i diumenge per només 1 euro.
  • La primera narració s’entrega el pròxim 18 de juny amb el Levante i és gratuïta. Un CD audiollibres complementarà la sèrie.

La Universitat Politècnica de València dóna suport a la campanya d’animació lectora en valencià “Llegir en valencià, les nostres contalles”, que impulsa la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, amb 11 relats d’autors contemporanis, des del diumenge 18 de juny amb el diari Levante-EMV i des del 2 de juliol amb Información.

«Llegir en valencià» d’enguany té com a protagonistes les contalles tradicionals que ens contaven els nostres avis i àvies. La campanya, que té com a objectiu fomentar la lectura en valencià i el coneixement de la cultura valenciana, està formada per onze llibres, cada un dels quals conta la història que, al voltant d’una contalla popular valenciana, han imaginat i escrit autores i autors de renom.

El primer llibre de la campanya, Rodolf el Rata, es repartirà gratuïtament el diumenge 18 de juny amb el diari Levante-EMV, i el 2 de juliol amb Información. La resta de llibres es podran aconseguir cada dissabte i diumenge durant cinc setmanes per només 1 euro.

El dissabte 17 de juny amb Levante-EMV i l’1 de juliol amb Información es repartirà la cartilla per a apegar els cupons, situats a la pàgina 64 de cada llibre. Aquesta també es podrà descarregar des de la pàgina web de la campanya. Aquells que completen la col·lecció podran aconseguir gratis un CD exclusiu amb les contalles en format d’audiollibre.

A més, cada setmana es podran guanyar diversos premis participant al concurs i responent correctament a les preguntes proposades sobre els onze llibres de la campanya: tres vals de Consum amb un valor de 100 euros cada un, trenta vals de 15 euros per a utilitzar a Pollos Planes, deu vals per a dues persones per a menjar als restaurants La Parrilla de Pollos Planes i vint carros d’anar a comprar de la marca Rolser.

Aquesta dotzena campanya consolida un camí de col·laboració i unió d’esforços que la Fundació Bromera va impulsar ara fa dotze anys i que té el suport explícit d’entitats públiques i privades, universitats, partits polítics, organitzacions econòmiques, sindicals i professionals, així com de diversos col·lectius cívics de diferent caire que aposten per un objectiu comú: millorar l’índex de lectura a la Comunitat Valenciana i que la gent llija en valencià.

Llibres, autors i calendari.

Informació: http://www.llegirenvalencia.org/llegir2017/


EMAS upv