- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
14/06/17
Notícia
Llibres, autors i calendari

Llibres, autors i calendari.

Llibres i autors

Amb «Llegir en valencià, les nostres contalles», ens submergirem en les històries que, al voltant d’una contalla popular valenciana, han imaginat i escrit els nostres autors i autores.

Textos de gran qualitat literària, escrits per a l’ocasió per autors destacats del panorama literari actual valencià com ara Carles Cano, Francesc Gisbert, Fina Girbés, Pepa Guardiola, Josep Franco, Vicent Borràs, Raquel Ricart, Isabel Ferrer Canet, Joanjo Garcia, Vicent Usó i Esperança Camps. Cada narració anirà dedicada a una contalla popular concreta: L’home del sac, El Gegant del romaní, Marieta, ja estic ací, Les dones d’aigua, Els bandolers, Els albats, Els donyets, La Quarantamaula, El geperut de Corbera, El misteri del palau i Peret i Marieta.

Els onze llibres aniran acompanyats d’un glossari amb la definició de les paraules menys conegudes, una secció explicativa que ampliarà la informació sobre les contalles, curiositats relacionades amb la història i recomanacions de llibres d’autors valencians.

Calendari

La campanya «Llegir en valencià, les nostres contalles» es posa de nou en marxa el diumenge 18 de juny amb la distribució gratuïta del llibre Rodolf, el Rata, una història sobre l’home del sac, escrita per Carles Cano, amb el diari Levante-EMV. La resta de títols es distribuiran cada dissabte i diumenge fins al 23 de juliol de 2017.

El diari Información començarà la distribució el diumenge 2 de juliol i acabarà el 6 d’agost.


EMAS upv