- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
25/04/16
Noticia
La UPV acull la Lliga de Debat Universitària i de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives d'Universitats

Del 25 al 30 d’abril, tenen lloc al Campus de Vera de la Universitat Politècnica de València la 12 edició de la Lliga de Debat Universitària i la 3a edició de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2016.

Del 25 al 30 d’abril, tenen lloc al Campus de Vera de la Universitat Politècnica de València la 12 edició de la Lliga de Debat Universitària i la 3a edició de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2016.

La Lliga de Debat Universitària (del 25 al 29) és una competició en la qual, durant una setmana, diferents equips d’estudiants universitaris, que representen la seua universitat, debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat.

El tema d’aquesta edició és el següent: “Cal demostrar uns mínims de coneixements polítics per tenir dret a vot?”, sobre el qual debatran l’equip de la Universitat Politècnica de València, juntament amb els equips de les universitats d’Alacant, Autònoma de Barcelona, Barcelona, Girona, les Illes Balears, Internacional de Catalunya, Jaume I, Lleida, Miguel Hernández d’Elx, Oberta de Catalunya, Pompeu Fabra, Ramon Llull, Rovira i Virgili.

Els debats es podran presenciar al Paranimf (a partir del dilluns de vesprada i tots els dies fins al divendres al migdia) i també en reproducció en temps real (streaming).

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2016 (el 29 i 30) és una competició en la qual diversos equips d’estudiants de 4t d’ESO i Batxillerat de diferents centres docents debaten sobre un tema també d’actualitat. Després de la fase eliminatòria, 12 equips participaran en la fase final a la UPV, debatent sobre el tema “Internet ens fa més lliures?”.

Tant la Lliga de Debat Universitària com la de Secundària i Batxillerat compten amb el suport de diverses entitats.

Més informació: www.vives.org


EMAS upv