- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
17/12/15
Noticia
Cursos de valencià en línia, en mode autònom, a través de la plataforma UPV[X] per a la preparació dels nivells C1 i C2

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV ofereix els cursos massius en línia en obert (MOOC) per a la preparació dels nivells C1 (Suficiència) i C2 (Superior) de valencià, en mode autònom, per mitjà de la plataforma UPV[X]. 

El Servei de Promoció i Normalització Lingüística de la UPV ofereix els cursos massius en línia en obert (MOOC) per a la preparació dels nivells C1 (Suficiència) i C2 (Superior) de valencià, en mode autònom, per mitjà de la plataforma UPV[X]

Destinataris

Aquests cursos s’adrecen a qualsevol persona que vulga preparar-se les proves de valencià del C1 (Mitjà o Suficiència) i del C2 (Superior) de la Universitat Politècnica de València, de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià o d’altres institucions.

Descripció dels cursos i continguts

Els MOOC que presenta l’SPNL s’anomenen Preparació nivell C1 (Suficiència) de Valencià i Preparació nivell C2 (Superior) de Valencià, i consten d’una selecció de continguts d'ortografia, morfosintaxi i lèxic propis d’aquests nivells que solen presentar alguns dubtes en l’ús habitual de la llengua.

Curs en mode autònom

L’alumnat comença el curs quan ho desitge i el segueix al seu ritme. Tots els continguts romanen oberts, inclosos els exàmens de cada unitat i l’examen final del curs.

D’altra banda, l'equip docent no donarà suport als fòrums fins que no s’òbriga la nova edició del curs que està prevista per a l’abril de 2016. A partir d’aquest moment, s’emetran les credencials sense validesa acadèmica.

Inscripció en línia

Registreu-vos en el curs de valencià C1

Registreu-vos en el curs de valencià C2

Més informació

Servei de Promoció i Normalització Lingüística

www.upv.es/bondia 

 

 


EMAS upv