- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaCursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
04/09/15
Noticia
El 10 de setembre, #viulaUPVenvalencià amb una foto i un gelat a les paradetes del Matricula't en valencià (de 12 a 15 h)

Ara que ja t'has matriculat, fes-te l'últim gelat de l'estiu i viu la UPV en valencià!

El dia 10 de setembre, de 12 a 15 h, els estudiants de la UPV que desitgen participar en aquesta activitat hauran de realitzar i compartir una fotografia original i pública a les xarxes socials (Facebook, Twitter o Instagram) amb l'etiqueta #viulaUPVenvalencià i mencionar l'SPNL al Facebook (apnl.bondia) o al Twitter (@spnlbondia).

A les fotografies hauran d'aparèixer alguns exemples d'usos del valencià a la universitat: materials docents, cartells, rètols o elements del campus que estiguen escrits en valencià. L'estil serà lliure i es podran usar filtres fotogràfics.

Una vegada publicada la fotografia, els estudiants participants podran recollir un gelat al lloc on estarà situat el carret dels gelats (Àgora i esplanada de la Casa de l'Alumne), on hauran de mostrar amb el mòbil o un altre dispositiu la foto publicada en obert a les xarxes socials.

 

Aquesta és una de les accions de la campanya "Matricula't en valencià, perquè vols!", que té com objectiu promoure la tria del valencià com a llengua de preferència en la matrícula, la matriculació en les assignatures que s'imparteixen en valencià i, en general, l'ús del valencià en l'àmbit acadèmic.

La campanya finalitza amb la recollida de l'obsequi de benvinguda, de l'1 al 8 d'octubre, adreçada als estudiants que han escollit el valencià com a llengua de preferència en la docència.

 


EMAS upv