- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

NormativaNormativa

Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Capacitación para la enseñanza

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

 
28/05/15
Noticia
Cinema en Valencià a Gandia maig-juny 2015

El cicle tindrà lloc els propers dimarts 26 de maig, 9 de juny i 16 de juny, a les 20 h, al Teatre Serrano.

La Universitat Politècnica de València-Campus de Gandia, la Universitat de València-Centre Internacional de Gandia i l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Gandia organitzen el Cinema en Valencià a Gandia de 2015.

El cicle tindrà lloc els propers dimarts 26 de maig, 9 de juny i 16 de juny, a les 20 h, al Teatre Serrano.

 

Programació

  • 26 de maig, Rastres de Sàndal, dir. Maria Ripoll
  • 9 de juny, L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra, dir. Felix Herngren (versió doblada al valencià)
  • 16 de juny, Jimmy’s Hall, dir. Ken Loach (VOS)

 

Sinopsis

Rastres de Sàndal (2014, Espanya): Mina, un actriu índia d’èxit a Mumbai, no pot oblidar la seua germana menuda Sita, de qui va ser separada per força, després de la mort de sa mare. Han passat 30 anys i Mina sap que Sita està bé i que viu a Barcelona, però els seus pares no li han explicat d’on ve.

 L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra (2013, Suècia): Allan fa cent anys, i, a la residència on viu, tots estan a punt de celebrar-ho, però ell ha decidit fer una altra cosa ben diferent. Salta per la finestra i fuig cap a l’estació. Puja al primer autobús i s’emporta una maleta plena de diners, que només havia de vigilar una estona. Ara el persegueixen els mafiosos, la policia i, també, els responsables de la residència.

Jimmy’s Hall (2014, Regne Unit): L’activista irlandès James Gralton havia emigrat als Estats Units de jove i, amb aquesta excusa, l’hi van deportar el 1933, per les seues activitats polítiques. Es va convertir en l’únic deportat en l’únic deportat polític de la història d’Irlanda.

 

Entrada: gratuïta per als estudiants universitaris (és imprescindible mostrar el carnet); 3 euros per al públic en general.


EMAS upv