- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

Normativa



Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
07/11/22
Noticia
Visita guiada al monestir de Sant Miquel dels Reis, seu de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu

La visita tindrà lloc el divendres 18 de novembre de 9 a 13 h

El Vicerectorat d'Organització d'Estudis, Qualitat, Acreditació i Llengües, per  mitjà del Servei de Promoció i Normalització Lingüística ha organitzat, per al divendres 18 de novembre, una visita guiada al monestir de Sant Miquel dels Reis de València, on tenen la seu l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (http://www.avl.gva.es) i la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu (http://bv.gva.es/va).

L’objectiu de la visita guiada éscomplementar la formació interdisciplinària universitària i conèixer l’entorn de la UPV, sobretot d’espais i entitats de referència històrica, científica, cultural, econòmica i social.

A més, aquesta visita s’inclou en el context del l’aniversari de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià (Llei 4/1983, de 23 de novembre).

 

INFORMACIÓ DETALLADA DE LA VISITA

 

· Destinataris: comunitat universitària UPV (PAS, PDI, estudiants) i Alumni UPV

· Descripció: La visita permetrà conèixer les dues institucions per dins i el monestir, un edifici resultat de la labor constructiva portada a terme en diverses èpoques i subjecte als esdeveniments històrics des del segle XI fins al 2000, en què es realitza la seua restauració (http://bv.gva.es/va/la-seu-sant-miquel-dels-reis i http://www.avl.gva.es/web/academia/seu)

· Data: 18 de novembre, de 9 a 13 h

· Punt de trobada: porta del Monestir de Sant Miquel dels Reis (avinguda de la Constitució, 284) (http://www.avl.gva.es/contacte o http://bv.gva.es/va/localitzacio#transport)

· Desplaçament: amb transport públic (línia L6 del tramvia, parada: Tossal del Rei, 22 min des de la UPV)

· Inscripció: fins 14 de novembre (23.55 h), pel formulari https://bit.ly/visitesguiadesUPV. Les places són limitades. Les visites es realitzaran si hi ha un mínim de 20 persones inscrites.

 

Organitza: Universitat Politècnica de València. Servei de Promoció i Normalització Lingüística (www.upv.es/bondia)

Col·laboren: Acadèmia Valenciana de la Llengua (http://www.avl.gva.es), Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu (http://bv.gva.es/va) i Fundació Bromera per al Foment de la Lectura (www.fundaciobromera.org)


EMAS upv