- -
UPV
 

Servicios que prestamos

Compromisos que asumimos

Atención al usuario

Normativa



Cursos y más formación

Pruebas de acreditación

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprendizaje

Actividades de promoción

Apoyo al PDI

Ayudas

Asesoramiento y traducciones

Recursos en línea

Datos sociolinguísticos

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
10/03/21
Noticia
L’SPNL informa: Maestrat Experience ofereix rutes guiades pel Maestrat

L’objectiu és el consum turístic accessible, sostenible i responsable

D’acord amb la carta de serveis, el Servei de Promoció i Normalització Lingüística informa sobre les sol·licituds de col·laboració com la següent: Maestrat Experience és la marca que vol impulsar el consum turístic accessible, sostenible i responsable, a través del guiatge de rutes a peu i amb Joelette per la comarca del Maestrat per tal de conèixer millor i estimar el territori.

D’acord amb la pàgina web (www.maestratexperience.com), “el Maestrat és el país de l'olivera, la carrasca i la garrofera. Mediterrani, salvatge, muntanyós, sorprenent, de vistes meravelloses i astronomia excel·lent, d'abundant i fresca aigua subterrània, de barrancs ombrívols, de productes locals autèntics i sabors tradicionals, d'espais naturals magnífics en extensió i bellesa arbòria. Un país de muntanya t'espera, des de Penyagolosa (1.814 m) fins a la serra d'Irta, d'est a oest, des del límit amb l'Aragó fins a la mar Mediterrània”.

L’impulsor d’aquesta marca és Pau FabregatBeltran, guia de muntanya i de turisme, activista cultural comarcal, amb formació en turisme cultural i traducció i experiència en el desenvolupament local i col·laborador de la revista Descobrir amb un monogràfic sobre el Maestrat. 

Més informació: www.maestratexperience.com

Font: pau@maestratexperience.com


EMAS upv