- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
29/04/20
Notícia
Aprèn valencià des de casa: assignatures OCW

Els materials docents són d’accés lliure per a qualsevol persona interessada.

La UPV, per mitjà del Servei de Promoció i Normalització Lingüística, ofereix les assignatures OCW, com un dels recursos d’Aprèn valencià des de casa.

 

Les assignatures OCW  (Open Course Ware) van ser aprovades en els plans de docència en xarxa de la UPV. Hi ha continguts d'accés lliure, a través de l'apartat “Materials docents” de cada assignatura. Hi ha assignatures de llengua general i d’altres específiques.

 

Les assignatures de valencià, incloses dins la categoria de “formació contínua”, formen part de l’oferta que té la UPV per a assignatures OCW (UPV OpenCourseWare), “publicacions en obert i gratuïtes de materials docents universitaris adreçats al públic en general i orientats a l’autoaprenentatge”.

 

Destinataris: totes aquelles persones que hi estiguen interessades.

 

  1. Assignatures de llengua general

 

 

També es pot consultar la guia docent, amb diversos apartats: descripció general, competències, coneixements recomanats, selecció i estructuració de les unitats didàctiques, metodologia d’ensenyament-aprenentatge, avaluació i bibliografia.

 

  1. Assignatures específiques

 

Aquestes tenen continguts relacionats amb els coneixements específics, tant en l’àmbit de l’administració universitària com en aspectes com la traducció. Es tracta de les següents: Disseny bilingüe i multilingüe de documents administratius, Recursos electrònics per a la traducció i la revisió de textos, Recursos electrònics per a produir textos en valencià i Criteris lingüístics per als usos institucionals de les universitats públiques valencianes.

Les assignatures OCW de valencià són impartides pel professorat de formació del Servei de Promoció i Normalització Lingüística.

Més informació: Assignatures OCW


EMAS upv