- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

Normativa



Cursos i més formació

Proves d'acreditació

Vols fer-nos una consulta?

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

Commemoració Estatut d’Autonomia

 
05/03/18
Notícia
Murals d’Igualtat “Construiré mil ponts mil vegades” i projecció de la pel·lícula ‘Sufragistes’

El 7 de març, per a promoure la igualtat de llengües i la igualtat de gèneres.

Amb motiu del Dia de la Dona, el Servei de Promoció i Normalització Lingüística, amb la col·laboració del Voluntariat Lingüístic, organitza els Murals d’Igualtat “Construiré mil ponts mil vegades” i també ofereix la pel·lícula Sufragistes, inclosa en la programació d’‘Un cafè de cine’.

L’objectiu és promoure la igualtat de les llengües i la igualtat dels gèneres i el respecte a les persones, i sumar-se a les activitats que organitza la UPV en aquesta data.

 

Murals d’Igualtat “Construiré mil ponts mil vegades”

Àgora, de 10 a 16 h

Hi haurà quatre murals amb el títol genèric Construiré mil ponts mil vegades i una frase concreta, la qual servirà de frase de capçalera:

  • Construiré mil ponts mil vegades...
  • Sé que visc en els teus pensaments quan rius...
  • Perquè el que realment importa...
  • Des de la primera paraula fins a l’última...

 

Es tracta de construir murals d’igualtat a partir d’aquestes frases entre totes les persones que hi vulguen participar: es podrà escriure o dibuixar qualsevol cosa que continue la frase de capçalera, que hi tinga relació, que les inspire... Podrà ser una frase original o pròpia o d’una altra persona, una paraula, un dibuix, un microrelat, un vers, unes xifres...

 

Projecció de la pel·lícula ‘Sufragistes’, inclosa en la programació d’‘Un cafè de cine’

Centre d’Autoaprenentatge de Valencià (CAV), 13 h

Sufragistes, de Sarah Gavron (2015), 106 min

Sinopsi: El moviment sufragista va nàixer a Anglaterra en vespres de la Primera Guerra Mundial. La majoria de les sufragistes no procedien de les classes altes, sinó que eren obreres que veien impotents com les seues pacífiques protestes no servien per a res. Llavors es van radicalitzar i, en la seua incansable lluita per a aconseguir la igualtat, es van arriscar a perdre-ho tot: el seu treball, la seua casa, els seus fills i la seua vida.

Les persones assistents poden dur-se el dinar, que podran calfar amb els microones del local. L’SPNL les convida a cafè.


EMAS upv