- -
UPV
 

Services Provided

Our Commitments

Customer service

RegulationsCourses and other Training

Exams for Accreditation

Self-Learning

Promotion Activities

Support to teaching and research staff

Financial Aid

Consultancy and Translations

Online Resources

Sociolinguistic Data

E.U. en CompetŔncia Professional per a l'Ensenyament

 
01/02/18
News
Xavi Castillo actua a la UPV per presentar la Lliga de Debat UniversitÓria

L’actuació tindrà lloc el 8 de febrer, a les 13 h, a l’Auditori Alfons Roig

Xavi Castillo visita la UPV el 8 de febrer amb el seu espectacle Xavi Castillo, news! per presentar la Lliga de Debat Universitària 2018 a la comunitat universitària, com a tret d’eixida per a les accions de preparació i selecció de l’equip que representarà la UPV.

L'entrada és lliure. La capacitat de la sala és limitada.

Després d’aquesta presentació, la propera acció relacionada amb la Lliga de Debat serà la realització de les sessions de formació sobre oratòria, els dies 15 i 22 de febrer, de 18.30 a 20.30 h, per als estudiants matriculats en el curs 2017-2018 que desitgen participar en la propera Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives d’Universitats.

 

Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives d’Universitats

 

La Xarxa Vives d’Universitats prepara l’edició de 2018 de la Lliga de Debat Universitària, que tindrà lloc a la Universitat Miguel Hernández d’Elx del 16 al 20 d’abril de 2018 i que en aquesta edició versarà sobre la qüestió següent: «És occident responsable del sorgiment de l’Estat Islàmic?».

Consulteu la informació de la Lliga de Debat Universitària de 2018 #LligaDeDebat i d’altres edicions en aquest enllaç http://www.vives.org/serveis/lliga-de-debat/lliga-de-debat-universitari/edicio-2018-ldu/ de la Xarxa Vives d’Universitats (www.vives.org), en Facebook (https://www.facebook.com/xarxavives) o Twitter (@xarxavives) (https://mobile.twitter.com/xarxavives).

 

Sessions generals de formació en oratòria de la UPV i torneig UPV

Més informació:

 

Amb el suport de la Xarxa Vives d’Universitats i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

 


EMAS upv