- -
UPV
 

Serveis que prestem

Compromisos que assumim

Atenció a l'usuari

NormativaCursos i més formació

Proves d'acreditació

Autoaprenentatge

Activitats de promoció

Suport al PDI

Ajudes

Assessorament i traduccions

Recursos en línia

Dades sociolingüístiques

E.U. en Competència Professional per a l'Ensenyament

 
La campanya «Llegir en valencià» compleix 15 anys amb els parcs naturals com a protagonistes
Servei de Promoció i Normalització Lingüística Arxius i imatges per a Notícies La campanya «Llegir en valencià» compleix 15 anys amb els parcs naturals com a protagonistes  ...

La col·lecció

«Llegir en valencià, els nostres parcs naturals» ens permetrà viatjar a onze parcs naturals valencians sense eixir de casa. De la mà d’autors i autores valencians descobrirem els secrets que amaguen Penyagolosa, l’Albufera, les Salines de Santa Pola, el Túria, el Penyal d’Ifac, les Gorges del Cabriol, el Montgó, la Serra de la Calderona, la Font Roja, la Pobla de Sant Miquel i les Illes Columbretes.

Són textos escrits expressament per a la campanya per escriptors i escriptores destacats, com són Martí Domínguez, Mariló Àlvarez Sanchis, Gràcia Jiménez, Joan Carles Ventura, Jordi Raül Verdú, Teresa Broseta, Mercè Climent, Marta Meneu-Borja, Lliris Picó, Jordi Colonques i Joan Andrés Sorribes. Així mateix, les cobertes de la col·lecció han sigut dissenyades per a l’ocasió per il·lustradors i il·lustradores valencians, com Paula M. Rufat, Eli M. Rufat, Tres Voltes Rebel, Marc Bou, Alba López Soler, Raquel Carrero, Naranjalidad, Irene Bofill, Fran Parreño, Lidia Boix i Adela Marzà. A més, en l’interior dels llibres hi ha il·lustracions de l’artista valencià Fran Parreño sobre les zones que formen part de la col·lecció.

 

Més de 3.500 euros en premis per incentivar la lectura

Enguany, el concurs de la campanya, en què els participants hauran de respondre setmanalment a preguntes sobre els llibres, ha incrementat la dotació. Entre els diferents encertants se sortejaran vals de compra per a utilitzar-los als supermercats Consum i a les botigues de Pollos Planes, carrets d’anar a comprar de la marca Rolser, lots de productes Café Silvestre amb cafetera, entrades dobles per al Bioparc i dinars als restaurants d’Arroz Dacsa.

 

Espot de la campanya «Llegir en valencià, els nostres parcs naturals»: https://www.youtube.com/watch?v=b9vB4o7eX7M.


EMAS upv