- -
UPV
 
13/05/19
Notícia
Resultats Trofeu de Vela

La regata, organitzada pel RCN de València al costat de la Universitat Politècnica de València, ha celebrat aquest cap de setmana la seua XXII edició. Ací podeu veure els resultats del trofeu.

El Real Club Nàutic de València ha tancat hui el seu emblemàtic Trofeu de la Universitat Politècnica de València una regata de classe Creuer que celebra enguany 22 anys d'història. La prova, organitzada pel Club i la Universitat té com a objectiu principal el poder acostar i fomentar l'esport de la vela entre la comunitat universitària.
 
La cita valenciana ha aconseguit reunir en aquestes dues jornades a  prop 25 embarcacions que han competit amb unes molt bones condicions de vent que han permés completar el programa previst. En la jornada de dissabte 11 la flota va completar una regata costanera de 15 milles nàutiques, amb un vent del 050° de 11-12 nusos d'intensitat a l'inici de la prova i que va anar baixant al llarg del dia. En aquesta segona jornada el comité ha muntat un recorregut sobrevent-sotavent de 6,9 milles (2 cenyides i 2 popes) sobre un eix del 110é amb 12 nusos d'intensitat.

Fes click en la imatge per a consultar els resultats.
 

 

EMAS upv