- -
UPV
 

Setmana del llibre i Vint-i-cinc d'abril

Setmana del llibre i Vint-i-cinc d'abril

Conferència d'Amàlia Garrigós i concert de 'La Cris', dijous 27 d'abril

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València està celebrant la Setmana del Llibre i el Vint-i-cinc d'abril. En aquest marc, dimecres 26 d'abril s'ha presentat al Campus el llibre 'Gandia y su entorno', del fotògraf gandià Ramón Santamaría Ruiz, . Per altra banda, del 25 al 28 d'abril es pot visitar, al hall de la Biblioteca,  l'exposició “Entre dones: escriptores valencianes”.

Dijous 27 d'abril,a partir de les 12.30 h, el Campus acollirà la projecció de les obres finalistes i el lliurament de premis de DRAC, el concurs de curtmetratges en valencià organitzat per estudiants del Campus. Assistirà també a l'acte la periodista Amalia Garrigós, que impartirà la conferència "Elogi de la ràdio. Present, passat i futur". 

I a les 20.00h de dijous,  l'Aula Magna del Campus acull el concert de 'La Cris', cantant del Grau de Gandia formada en l'Escola de Música del Districte Marítim i la smuck de Barcelona. ‘La Cris’ afronta l'activitat musical des d'una perspectiva vital, convertint la musica en una acció total,  on harmonia ritme i veu estan concentrats en una visió molt particular. Per a fer música ‘La Cris’ s'ajuda tant de l’última tecnologia com d'una simple botella de vidre. Recentment ha sigut telonera d'Alejandro Sanz i ha participat en el talenshow ‘La voz’. El concert està patrocinat per l'empresa de Gandia MidiServe. 

Continuant amb la programació del Dia del Llibre, fins el 28 d'abril hi ha una Bookateria o Auto-servei de llibres on la bilioteca posa a disposició dels usuaris un espai on trobar 'llibre regal'; del 25 d'abril al 5 de maig, es realiza una recollida d'aliments solidària a totes les Biblioteques de la UPV amb la finalitat de col·laborar amb organitzacions, amb el cas de Gandia, amb Càritas. Finalitzen les activitats amb un préstec especial de les novel·les de la Biblioteca de Gandia, del 25 d'abril al 27 de maig

(26/04/2017)EMAS upv