- -
UPV
 

Gandia Game Jam

Gandia Game Jam

T'apuntes a fer un videojoc en 48 hores? 

El Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València torna a ser seu de la jornada mundial de desenvolupament col·laboratiu i simultani de videojocs, la Global Game Jam. La Gandia Game Jam (nom de la seu de Gandia) té lloc el cap de setmana del 20 al 22 de gener i la inscripció, amb un cost de 20 euros, està oberta en la web http://gandiagamejam.webs.upv.es/ . 
 
La trobada està dirigida a persones interessades en qualsevol faceta del desenvolupament de videojocs (disseny gràfic, programació, música, guió...) que vulga aprendre i divertir-se, col·laborant amb altres persones en la realització d'un videojoc.
 
També es dirigeix a persones emprenedores, ja que el dels videojocs és un dels sectors que més oportunitats de negoci està generant actualment
El tema el proposa l'organització a totes les seus del món i en totes elles es té el mateix temps per a acabar el videojoc: 48 hores.
El perfil dels participants és obert i no es requereix experiència prèvia; l'edat mínima per a participar és de 18 anys.
 
En el moment d'escriure aquest text, la Global Game Jam compta amb 700 seus en diversos països; 18 a Espanya i 4 a la Comunitat Valenciana. La seu de Gandia és l'única de la Universitat Politècnica de València. 
 
En aquesta edició, la Gandia Game Jam comptarà amb activitats educatives i complementàries al desenvolupament de videojocs, com la Conferència “Project Prototype” impartida per Casilda de Zulueta (titulada en Comunicació Audiovisual per la UPV- Gandia), amb Nicolay Hadi.  A més a més  s'oferirà la MasterClass “Creació ràpida de models 3D amb Blender” de la mà de Pablo López, també titulat del Campus de Gandia de la UPV.
 
Casilda de Zulueta i Pablo López van ser impulsors de la primera edició de la Gandia Game Jam, el 2013. 
 
El Festival internacional de curtmetratges d'animació Cortoons, col·labora en la Gandia Game Jam amb l'activitat 'Time 4 Fun & Palomitas' en la qual es projectaran curtmetratges d'animació. 
 
La Gandia Game Jam compta amb el suport de la Càtedra d'Innovació del Campus de Gandia de la UPV i està coordinat per l’Institut Ideas UPV. 
 
L'organització ha preparat espais per a descansar i dormir i  dutxes; a més els participants disposaran de menjar i beguda, gràcies a patrocinadors com Delikia, Grefusa, Dulcesol, Toro Loco, Brollador d'Aigua, Naranja tradicional de Gandia i la cafeteria del Campus. 
 
 
(20/01/2017)
Més informaciķ:
Gandia Game Jam 2017EMAS upv