- -
UPV
 
Col·leccions especials
Biblioteca Central Col·leccios Col·leccions especials  ...

La Biblioteca Central disposa de les següents col·leccions especials:

  • Obres antigues: situada a l'armari O-A, a la sala La Informació, recull llibres anteriors a 1940. Aquesta col·lecció no és de lliure accés i no s'ofereix servei de préstec, però sí que es pot consultar en sala.

  • Col·lecció de cooperació al desenvolupament: sobre sostenibilitat, drets de minories i igualtat. Està situada a la Sala La Informació, a l'armari 0-44.

  • Donació Cathy Greenblatt: aquesta col·lecció inclou jocs, trencaclosques, puzles, simulacions, etc., en qualsevol tipus de suport. A aquesta col·lecció li correspon l'armari 9-10 i no és daccés lliure, però sí que es pot consultar en sala.

Altres col·leccions especials interessants que podeu consultar en Riunet són:

  • Col·lecció de Mapes de la Fundación Luis Giménez Lorente: colecció disponible en Riunet de caràcter educatiu, cultural, científic i de foment de la recerca. Disposa de més de 22 atles, 90 mapamundis, 170 mapes impresos, 77 cartes nàutiques i més de 1.000 gravats, làmines i llibres de temàtiques molt diverses, entre les quals hi ha farmàcia, medicina, història nacional i valenciana i cartografia i ciències afins.

  • Arxiu de la Reial Societat Econòmica d’Amics del País, de València: col·lecció disponible en Riunet que disposa de més de 8.000 documents dels segles XVIII-XX, que componen un dels fons més importants per a l’estudi de la història de la Comunitat Valenciana.


EMAS upv