- -
UPV
 
Localización y consulta de fondos
Biblioteca Central Col·leccios Localización y consulta de fondos  ...

Localización y consulta de fondos:

Per buscar un document, accediu a PoliBuscador i seleccioneu la cerca en "Catàleg". Escriviu a continuació el títol, l'autor o la matèria del document que cerqueu. Podeu filtrar la cerca triant el tipus de registre que esteu buscant (llibres, pel·lícules, mapes, revistes, etc.) i el camp corresponent a la dada que has introduït.

Si ix una llista amb diversos resultats, trieu el que us interesse, seleccioneu la Biblioteca que preferiu i anoteu la "Signatura".

En l'exemple anterior la signatura és B 0-21/3193

  • La lletra"B"correspon a la Biblioteca Central.
  • El codi "0-21" correspon a l'armari on està situat el llibre, que en aquest cas és Física.
  • El nombre "3193" és el lloc correlatiu que ocupa en el prestatge.

Documents amb ubicació Depòsit:

Els documents que estan situats a les prestatgeries de les sales i als quals els usuaris accedeixen directament, tenen la localització de Biblioteca Central i la sala que els correspon.

Altres documents estan situats al Depòsit i els usuaris no hi poden accedir directament. El procediment per a accedir a un document amb localització “Depòsit” consisteix a reservar-ho a través del catàleg. Quan el material estiga disponible per recollir-ho, rebreu un correu electrònic, normalment en el mateix dia, i podreu recollir al taulell de préstec en un termini de 2 dies.


EMAS upv