- -
UPV
 
Fotocopiadoras, impresoras y escáneres
Biblioteca Central Instalaciones y equipamientos Fotocopiadoras, impresoras y escáneres  ...

IMPRESSORES, FOTOCOPIADORES I ESCÀNERS

Els ordinadors d’accés públic de la Biblioteca Central estan connectats als equips de reprografia de la primera planta. Les impressores funcionen amb targeta recarregable que s’obté a la màquina expenedora habilitada al costat de les màquines.

Com funcionen?

En seleccionar l’acció ‘Imprimeix’ apareixen directament les impressores situades a la primera planta. Una vegada llançat el treball, només cal introduir la targeta i seleccionar el nom d’usuari i el document que es vulga imprimir.

Aquest servei depèn directament de Reprografia, que és responsable del manteniment; hi ha un telèfon directe a Reprografia per a comunicar qualsevol incidència.

Per imprimir des d'un portàtil PC

Per imprimir des d'un portàtil PC, cal anar a “Dispositius i impressores", seleccionar "Afegeix una impressora" i escriure la ruta següent:

\\impresoras\bib-ricoh106

\\impresoras\bib-ricoh108

Una vegada seleccionada es pot triar el driver postscript genèric o pcl genèric. També es poden descarregar, en el cas de la Ricoh, els drivers del fabricant.

Les dues impressores només admeten pagament amb targeta.

Escàners

La Biblioteca Central disposa de escàners A3 i A4 en la Sala de la la Informació, en la segona planta, enfront del taulell de préstec.


EMAS upv