- -
UPV
 
Equipamiento informático
Biblioteca Central Instalaciones y equipamientos Equipamiento informático  ...

A causa de les mesures antiCOVID-19, els espais i serveis de la biblioteca están sent modificats per adequar-los a la nova situació

Per a qualsevol consulta sobre els mateixos, posa't en contacte amb nosaltres a través del Xat, de PoliConsulta o per telèfon.

Els ordinadors d'ús públic de la Biblioteca Central no estaran operatius fins a nou avís. Tampoc es presta cap tipus de dispositiu perifèric (ratolins, discs durs, cables, auriculars, etc.).

El servei de préstec d'ordinadors portàtils està funcionant.

Aquest curs serà diferent a causa del coronavirus, per això en les biblioteques de la UPV hem adaptat els nostres espais i serveis per tal que la comunitat universitària puga seguir tenint accés als recursos bibliotecaris.

Tots els membres de la comunitat universitària som responsables de complir amb les mesures orientades a controlar i reduir la transmissió de la COVID-19. Depèn de tots i de totes mantenir allunyats els contagis de la nostra universitat.

Per això, gràcies per la vostra paciència i la vostra comprensió.

Tenim ordinadors d’ús públic, xarxa sense fils i préstec de portàtils.

Ordinadors d'ús públic:

Equips amb connexió a UPVNET, Internet, programari ofimàtic i científic; també disposem d’un ordinador adaptat a persones discapacitades amb aplicacions especifiques. Tots disposen de gravadora de DVD, i els ordinadors connectats a escàners disposen de programes de reconeixement òptic de caràcters (OCR).

Per a iniciar una sessió cal identificar-se com a membre de la UPV. Per a consultar el catàleg no cal identificació.

Connexió de portàtils a Internet:

La Biblioteca Central disposa de xarxa sense fils per a connexió de portàtils i compta amb punts d’accés a la xarxa i preses de corrent.

L’ASIC posa a la teua disposició instruccions per a configurar la connexió del teu portàtil a la xarxa de la Universitat. En cas de problemes amb la connexió a la xarxa, has de contactar amb l’ASIC. Si estàs a la Biblioteca Central, hi ha un telèfon directe a l'ASIC enfront del taulell de préstec.

Préstec a domicili d’ordinadors portàtils:

  • MacBook, Fujitsu, HP o Toshiba d'1, 7 o 15 dies.
  • El servei de préstec es troba en el taulell de la segona planta.
  • Horari habitual de dilluns a divendres, de 8:00 a 20 hores excepte caps de setmana i festius.

Condicions d'us i normativa segons la normativa d’ús dels serveis informàtics:

La seua finalitat sera exclusivament acadèmica. S’ha de respectar el Reglament d’ús de serveis i recursos informàtics de l’ASIC i la Normativa d’ús d’aules informàtiques de la Universitat


EMAS upv