- -
UPV
 

Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació

120 crèdits

Crèdit 17,34€
(2023/2024)
Permet accedir a beques

100 places
(2024/2025)

Introducció

El Màster en Enginyeria de Telecomunicació t'ofereix la possibilitat de completar els teus coneixements en àrees d'avantguarda i altament demandades pel mercat laboral. El camp de les telecomunicacions està en constant creixement i evolució, la qual cosa es tradueix en una creixent demanda de professionals capacitats en aquestes àrees.

Programa acreditat per la Comissió d'Acreditació d'Enginyeria d'ABET, sota els criteris generals i els criteris dels programes d'Enginyeria de Telecomunicacions i de nom similar.

Programa certificat pel segell EUR-ACE d'Enginyeria concedit per l'European Network for the Accreditation of Engineering Education (ENAEE).

Objectius

Aquest Màster és habilitant per a l'exercici professional de l'Enginyeria de Telecomunicacions. El màster capacita i et permet especialitzar-se en disciplines com la intel·ligència artificial, ciberseguretat, realitat virtual i augmentada, microelectrònica, enginyeria de radiofreqüència, fotònica i quàntica, programació web o la virtualització de xarxes.

El Màster ofereix també la possibilitat de formar-se en col·laboració amb més de 20 empreses de sectors variats i integrar tecnologies i sistemes de telecomunicació en nous camps d'aplicació. Aquesta possibilitat, coneguda com a "Esment Dual" és una novetat arran de l'aprovació del RD 822/2021 i és pionera a Espanya, i, a diferència de les pràctiques d'empresa en les quals només es proporciona una borsa d'ajuda econòmica, la formació es realitza de manera conjunta entre la universitat i l'empresa en el marc d'un contracte laboral remunerat.

Criteris d'admissió

El Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació ha sigut dissenyat tot prenent com a referència el Grau en Enginyeria de Tecnologies i Serveis de Telecomunicació; per tant, les persones titulades en aquest grau tenen accés directe al màster.

Qui tinga titulació en altres graus del mateix àmbit d'estudis, tant de la UPV com d'altres universitats, nacionals o estrangeres, també té accés al Màster Universitari en Enginyeria de Telecomunicació, sempre que els graus d'origen complisquen el que s'exposa en l'apartat 4.2.1., de l'Ordre ministerial CIN/355/2009.


EMAS upv