- -
UPV
 

Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica Campus de Vera (València), Universitat Politècnica de València

Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica

102 crèdits

Crèdit 17,34€
(2022/2023)
Permet accedir a beques

100 places
(2023/2024)

Introducció

La producció i transformació d'aliments suposa més del 20% del PIB nacional, i els aspectes relacionats amb el medi ambient són una preocupació creixent per a la societat i també un focus important d'actuació professional.

El Màster Universitari en Enginyeria Agronòmica de la Universitat Politècnica de València consta de 102 ECTS (dos cursos acadèmics), amb una part comuna de 60 ECTS i una altra d'especialització en producció vegetal, producció animal, indústries agroalimentàries, enginyeria rural, biotecnologia, economia alimentària per al desenvolupament, i recursos naturals i medi ambient.

Objectius

Obtenir les competències necessàries per a assolir la professió regulada d'enginyer agrònom o enginyera agrònoma. Les vetes d'ocupació passen per l'assessorament i la gestió d'explotacions agrícoles i ramaderes; la indústria alimentària; l'exercici professional com a enginyer o enginyera de disseny d'instal·lacions; les actuacions paisatgístiques i mediambientals; el cooperativisme, o la investigació. L'antiga titulació de cicle d'Enginyeria Agrònoma, que és la corresponent a aquest màster, està acreditada per l'agència americana ABET (Acreditation Board for Engineering and Technology) a nivell de màster de qualsevol universitat americana o europea, la qual cosa és molt important a l'hora de cercar una ocupació dins o fora d'Espanya.

Criteris d'admissió

Per a accedir al màster, l'alumnat ha d'estar en possessió d'un títol de grau. El grau de referència per a l'accés és el Grau en Enginyeria Agroalimentària i del Medi Rural de la UPV. La resta de graus donen accés al màster, encara que cal dur a terme un estudi individualitzat de cada situació per a determinar els complements formatius necessaris d'admissió, depenent de la procedència de l'estudiant.

RSS
 
Estado
Actualizando...

EMAS upv