Lliurament d’ordinadors a la Casa de Beneficència d’Alcoi  

El Campus d’Alcoi ha donat 12 ordinadors complets al Centre de Dia de la Fundació Casa de Beneficència Llar Infantil d’Alcoi, amb la finalitat de reduir la bretxa tecnològica i ajudar en la realització de treballs de classe.

En l’acte del lliurament oficial dels ordinadors han sigut presents; Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV, José Antonio Cortés, president del Rotary Club Alcoi Font Roja i Adolfo Seguí, president de la Fundació Casa de Beneficència Llar Infantil d’Alcoi que anava acompanyat de José Luis Santonja, vicepresident, de Silvia Montava, educadora del centre, i dels vocals Juan Luis Albors, Francisco Guillem i Rafael Silvestre.

Pau Bernabéu ha agraït especialment a Juan Mateo, tècnic de l’ASIC el seu treball en la selecció i adequació dels ordinadors. També ha agraït al Rotary Club Alcoi Font Roja el seu paper tant pel seu treball com enllaç entre les entitats, com a coordinadora de la donació, així com per la instal·lació del programari necessari per al funcionament dels ordinadors, oferint-se a continuar treballant en futures col·laboracions.

La Fundació Casa de Beneficència Llar Infantil d’Alcoi és una entitat que es va fundar en 1854 la fi de la qual és cobrir les necessitats bàsiques dels xiquets i xiquetes que ho necessiten. El Centre de Dia pertany a aquesta fundació i, des de l’1 d’abril de 2020 està inclòs en el sistema de concerts de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. En aquest Centre de Dia, es duu a terme un suport convivencial i educatiu, potenciant el desenvolupament personal i la integració social dels joves atesos.  

La Casa de Beneficència, representada per la seua educadora Silvia Montava, va ser una de les entitats que va participar convidada, al costat de representants de Novaterra i del projecte Dona Mare de Càritas, en la jornada de voluntariat organitzada pel Campus d’Alcoi. En aquesta jornada es va animar als estudiants del campus a convertir-se en voluntaris ajudant als joves que el necessiten en el seu dia a dia, a canvi d’una experiència única. Els interessats poden fer-ho a través del mail silvia@hogarinfantilalcoi.es o en la web hogarinfantilalcoi.es

https://www.flickr.com/photos/152475265@N05/albums/72177720315088442/